Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Ti Amo 500 – limited edition make-up collectie van Collistar & Fiat

Collistar-Ti-amo-500-Fiat-1a

Het Italiaanse cosmeticamerk Collistar sloeg voor deze prachtige nieuwe collectie de handen ineen met misschien wel het meest herkenbare symbool van Italië: de Fiat 500. Sinds in 1957 de eerste Cinquecento van de band rolde, staat de auto symbool voor la dolce vita – en dat is precies wat de collectie Ti Amo 500 uitstraalt.

Deze limited edition make-up collectie geeft uiting aan een nieuwe dimensie van industriële creativiteit, in een unieke mix van staal en passie, motoren en emotie, chroom en kleur. Twee excellente Italiaanse merken hebben hun krachten gebundeld in een unieke, onverwachte en verrassende collectie waar wij meteen verliefd op zijn!

Collistar-Ti-amo-500-Fiat-2 Collistar-Ti-amo-500-Fiat-5

Ti Amo 500 – klaar voor een kleurrijke roadtrip?
De vrolijke, iconische collectie brengt twee ogenschijnlijk tegenstrijdige werelden samen met een origineel ‘trademark’: een metallic polkadot-patroon in heldere kleuren. De explosie van kleuren, vrouwelijkheid en schoonheid ademen in feite dezelfde merkwaarden als die van de beroemde Fiat 500: pop art, het ultieme dolce vita-gevoel én fashion.

Collistar-Ti-amo-500-Fiat-3 Collistar-Ti-amo-500-Fiat-9Collistar-Ti-amo-500-Fiat-10

Collistars liefdesverklaring aan de Fiat 500 is zichtbaar op de verpakking en in reliëf aanwezig op het sterproduct van de collectie: de Ti Amo 500 Strobing Look (t.w.v. € 32,95). Creativiteit en technologie komen samen in dit multifunctionele product dat gebruikt kan worden als blusher, oogschaduw en highlighter. De ultra lichte en zijdezachte poeders en het magische kleurenpalet zijn ideaal voor een trendy gezicht- en oogmake-up. Dankzij de innovatieve Strobing Look, dé make-up trend die speelt met licht en waarbij je highlighter aanbrengt op de delen van het gezicht waar het licht van nature op valt, zorgt voor een natuurlijker resultaat en geeft het gezicht een prachtige gezonde gloed. Een frisse en stralende look die opgemerkt wordt, maar toch naturel oogt. Ideaal voor op reis ook!

Ti Amo 500 Strobing Look is een uniek collectors item in twee versies: een met roze tinten en de andere met koraaltinten voor de huid met een warmere ondertoon. Het ‘wegdek’ is ideaal als blusher die de gezichtscontouren optisch ‘vormt’ en/of je teint verfrist. Het poeder dat de ‘lucht’ symboliseert is te gebruiken als oogschaduw en het deel met het Ti Amo 500 logo gebruik je voor de strobing techniek. De Fiat 500 bevat ook fijne shimmerdeeltjes en dient als highlighter.

Collistar-Ti-amo-500-Fiat-11

Maar de nieuwe collectie bevat meer moois: mascara, eyeliner, oogschaduw, lipstick, lipgloss en nagellak in vrolijke kleuren waarvan je meteen gaat stralen. Alle producten uit deze Ti Amo 500-collectie zijn te koop bij parfumeries en luxe gesorteerde drogisterijen, zowel in Nederland en België als in Italië.

Collistar-Ti-amo-500-Fiat-1

 

Collistar-Ti-amo-500-Fiat-8

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Een reactie

  1. wauw ik ben een super make-up freak en doe heel graag mee voor deze kleurrijke roadtrip !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *