Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

The Culy way of life

Elke zaterdag staat er een gastblog van Ciao tutti op Culy.nl, met Italiaanse inspiratie op culinair gebied. Vandaag draaien we de rollen even om en publiceren we een gastblog van Monique, de hoofdredacteur van Culy. Monique heeft de afgelopen weken namelijk hard gewerkt aan een inspirerend culinair boek vol verhalen, kooktips, hotspots en recepten.

Culy-way-of-life-boek

Monique: ‘In The Culy way of life laat ik zien dat ‘culinair genieten’ op 1001 manieren kan. Van genieten in je eentje (‘dinner for one’) tot het ‘s nachts sneaken naar de keuken. Van mijn foodie-avonturen op reis tot hoe je je huis culy-proof maakt. Ik onthul mijn lievelingsrecepten en favoriete hotspots, culinaire blogs, films, delicatessenzaakjes en kookwinkels. Alles overgoten met het bekende ‘Culy-sausje’. Want het leven is veel te kort om slecht te eten!’

Het boek is lekker dik: maar liefst 288 pagina’s. Een klein voorproefje:

Culy-way-of-life-1 Culy-way-of-life-2 Culy-way-of-life-3 Culy-way-of-life-4 Culy-way-of-life-5

Vanaf 17 oktober is The Culy way of life verkrijgbaar in de (online) boekwinkel, maar reserveren kan nu al. Dan heb je het na verschijnen meteen in huis om bijvoorbeeld die heerlijke Nutella-cakejes te maken!

Culy-way-of-life-boek

The Culy way of life
Monique van Loon
ISBN 9789461561329
€ 24,95
Bertram + De Leeuw Uitgevers

Bestel The Culy way of life via deze link bij bol.com

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *