Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Opwarmertje voor december: de Ciao tutti Special Buon Natale

Ciao tutti! Op deze laatste zondagochtend van november blikken we alvast vooruit naar onze Kerstspecial. We lichten een paar tipjes van de sluier op, met een sneak preview van wat jullie te wachten staat.

We gaan kerstshoppen in Rome en Turijn…

ciao-tutti-special-buon-natale-kerst-17 ciao-tutti-special-buon-natale-kerst-18 ciao-tutti-special-buon-natale-kerst-19ciao-tutti-special-buon-natale-kerst-5 ciao-tutti-special-buon-natale-kerst-6

…en genieten van een winter wonderland in Friuli Venezia Giulia en Zuid-Tirol:

ciao-tutti-special-buon-natale-kerst-7 ciao-tutti-special-buon-natale-kerst-10 ciao-tutti-special-buon-natale-kerst-11

We duiken de keuken in voor de lekkerste koekjes en feestelijke cocktails:

ciao-tutti-special-buon-natale-kerst-2 ciao-tutti-special-buon-natale-kerst-3 ciao-tutti-special-buon-natale-kerst-4ciao-tutti-special-buon-natale-kerst-20 ciao-tutti-special-buon-natale-kerst-21

Al dit moois – en nog heel veel meer – vind je in

ciao-tutti-special-buon-natale-kerst

Genieten van dit alles? Via onderstaande button kun je onze digitale Kerstspecial kopen en meteen downloaden, voor instant Italiaanse kerstsferen!

Bestel de Special Buon Natale! voor € 5,95

De Ciao tutti Special is een digitale uitgave. Na bestelling ontvang je zowel op de website als in je email, een link om de Ciao tutti Special te downloaden in PDF-formaat. Je kunt ‘m vervolgens opslaan en op meerdere apparaten, je pc, je laptop of tablet, van alle moois in je nieuwe Special genieten.

 

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *