Home » Italië dichtbij » Hebben! » Ontdek de natuurlijke bellezza van Bella Giornata
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Ontdek de natuurlijke bellezza van Bella Giornata

Suzanne is schoonheidsspecialiste én dol op Italië. Niet alleen vanwege de prachtige landschappen en het heerlijke eten, maar ook omdat er in Italië veel natuurlijke en biologische producten gemaakt worden, zonder synthetische toevoegingen. Daar is Suzanne een groot voorstander van, omdat natuurlijke schoonheid je nog nét een tikkeltje meer laat stralen.

olijfolie-olijven-huid

Haar passies voor Italië en cosmetica combineert Suzanne in haar webshop Bella Giornata, waar ze de beste natuurlijke cosmetica uit Italië aanbiedt, met merken als IdeaToscana en LabNatù.

Ter ere van Ciao tutti’s zevende verjaardag trakteert Bella Giornata op een prachtig pakket van IdeaToscana, met heerlijke verwennerij voor je huid uit la bella Toscana. Het pakket bestaat uit een antistress body-olie, een lipbalsem én een reissetje met onder meer shampoo, douchegel, bodylotion, handcrème en zeep.

bella-giornata

Olijfolie – verwennerij voor je huid
De Romeinen wisten het al: olijfolie is goed voor je huid. Het positieve effect van olijfolie werkt niet alleen van binnenuit. Wanneer je olijfolie op je huid smeert (en dan bedoelen we uiteraard niet de olie die normaal gesproken op je aanrecht staat), zorgt dit voor een gladde, soepele en zachte huid. Hierdoor voelt je huid niet alleen zachter aan, maar zie je er ook nog eens jonger uit. En dat allemaal met een product dat puur natuur is!

De antistress body-olie zorgt voor een diepe voeding en hydratatie van de huid, zonder dat een vettig gevoel achter blijft. Het trekt heel mooi in en je voelt meteen effect. Zo begin je elke dag met een fijne dosis bellezza!

bella-giornata-6

Deze olie is ook ideaal voor gebruik na blootstelling aan de zon én is dankzij de natuurlijke ingrediënten bovendien een uitstekende keuze voor kleine kinderen.

Ook de lippenbalsem heeft dit verzorgende effect. De dames van het Ciao tutti-team hebben er standaard een in hun tas, om na elke cappuccino of caffè de lippen te verwennen met een vleugje olijfolie. Ideaal als je veel buiten bent en je lippen wil beschermen tegen wind, zon of kou.

bella-giornata-4

Bellezza voor op reis
Als je eenmaal aan de verzorgende effecten van olijfolie gewend bent, kun je niet meer zonder. Gelukkig kun je met dit reissetje ook op vakantie gebruik maken van de producten van IdeaToscana. Het reissetje bevat een flesje shampoo en een flesje conditioner (beide 50 ml), een flesje douchegel (50 ml), een flesje bodylotion (50 ml), een tube handcrème (30 ml) en een zeepje (30 gram), allemaal voorzien van een flinke dosis olijfolie.

bella-giornata-7bella-giornata-2

Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaars hebben persoonlijk bericht ontvangen.

 

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *