Download gratis de Ciao tutti app

Maak je eigen reisdagboek met TravelDiaries

Heb je altijd al een mooi dagboek willen maken van (een van) je reizen? Van die roadtrip door Toscane, je verblijf in Rome of de eerste kennismaking met Puglia? Van die schitterende reis op Sicilië of van je culinaire kennismaking met Napels en omgeving?

TravelDiaries biedt daarbij een helpende hand, met makkelijke tools om een prachtig boekwerk te maken, als herinnering aan deze bijzondere ervaringen.

Hoe werkt het?
Reis in gedachten weer even terug naar al dat moois en vertel het verhaal bij de foto’s. Waar was je, wat heb je allemaal gezien, wat heb je geproefd, wat maakte je mee?

Je voegt verhalen toe aan het digitale dagboek en bepaalt per hoofdstuk of je het openbaar wil maken of niet. De openbare hoofdstukken worden omgezet naar een mooie blog die je kunt delen met vrienden en familie.

Vervolgens maak je je dagboek compleet door foto’s toe te voegen aan de verhalen. Dat kan in verschillende lay-outs, met een mooie afwisseling tussen grote en kleine foto’s, staande en liggende foto’s. Je vult het dagboek in zoals jij dat wil.

Naast foto’s kun je ook kaarten toevoegen aan je dagboek. Sleep pins op de kaart om je locatie aan te duiden of geef je hele reisroute weer. Zo kun je precies laten zien waar je geweest bent.

Deel je reisverhaal met anderen
Wil je het dagboek niet alleen voor jezelf bijhouden maar vind je het ook leuk om je ervaringen te delen met vrienden en familie? Je kunt je dagboek openbaar maken, zodat al je verhalen worden omgezet naar een mooie publieke blog. Je kunt per hoofdstuk bepalen of je het wel of niet wil delen.

Je eigen reisdagboek in je boekenkast
Is je reisdagboek helemaal af? Dan kun je het als gedrukt A5-boek bestellen, zodat je er regelmatig weer even in kunt bladeren. Zo heb je straks je eigen serie reisdagboeken op de plank staan?

Je kunt er overigens voor kiezen om het ook als PDF te downloaden, zodat je het ook offline op iedere computer of tablet kunt doorbladeren.

Vijf voordelen van deze TravelDiaries
*de digitale service is helemaal gratis
*je kunt onbeperkt foto’s toevoegen
*je kunt je route vastleggen met de unieke kaartenopties
*je kunt je reizen makkelijk delen met vrienden en familie
*je kunt een gedrukte versie van je eigen reisdagboek te bestellen

Meteen aan de slag? Ga dan naar de website van TravelDiaries en droom weg bij je mooiste reizen!

Schrijf je (gratis) in voor de Ciao tutti nieuwsbrief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *