Home » Italië dichtbij » Hebben! » Italië Scheurkalender 2020 – begin elke dag met een beetje Italië!
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Italië Scheurkalender 2020 – begin elke dag met een beetje Italië!

Net als wij zorgt de Italië Scheurkalender ervoor dat je élke dag kunnen genieten van la bella Italia. Vanaf 1 januari 2020 kun je weer elke dag een blaadje van de Italië Scheurkalender afscheuren, maar wij mogen namens uitgeverij Edicola nu alvast drie lezers blij maken met deze gloednieuwe scheurkalender. Lees snel verder hoe je kans maakt!

Op de cover prijkt Trieste, met een prachtige blik op de Sant’Antonio Nuovo. De stad komt ook verderop terug, in mei bijvoorbeeld als koffiehoofdstad van Italië, en in november als stad van de Bora, de winterse wind die er flink huis kan houden. Je leest dat er in sommige straten zelfs speciale leuningen zijn gemaakt, waaraan voetgangers zich kunnen vasthouden om niet van hun sokken te worden geblazen.

De scheurkalender staat boordevol met dit soort wist-je-datjes en wetenswaardigheden. Proef elke dag een beetje Italiaanse sfeer en laat je verrassen door un po’di tutto, van alles wat. Er zijn culinaire dagen, met af en toe een recept maar vooral veel culinaire weetjes en andere heerlijke berichtjes.

Het jaar omvat spreekwoorden en citaten, feesten en tradities, geschiedkundige feiten en weetjes, aardrijkskundige weetjes en wist-je-datjes en hier en daar wat sport, met name rondom grote evenementen zoals de Giro d’Italia.

Hoewel je officieel pas op 1 januari 2020 mag beginnen met scheuren, kun je de nieuwe editie van de Italië Scheurkalender nu al bestellen. De Italië Scheurkalender 2020 kost € 13,95 en is via deze link te bestellen bij bol.com. Zo ben je alvast verzekerd van een heel Italiaans 2020!

Maak kans op deze Italiaanse scheurkalender!
Namens uitgeverij Edicola mogen we drie lezers blij maken met de Italië Scheurkalender 2020. Kans maken? Vul dan voor 31 oktober 2019 onderstaand mail&winformulier in o.v.v. Italië Scheurkalender (bij Wat wil je winnen?). De prijswinnaars krijgen na afloop van de actie persoonlijk bericht.

Je voornaam (verplicht)

Je achternaam (verplicht)

Je email (verplicht)

Wat wil je winnen?

Je bericht

Wil je de Ciao tutti nieuwsbrief ontvangen?

We ontvangen erg veel spam en daarom vragen we je deze karakters in te vullen (exact, dus hoofdlettergevoelig)
captcha

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Een reactie

  1. Iedere dag een beetje Italiaans vakantiegevoel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *