Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Italië op je bord!

Zomer of winter, wij eten het liefst elke dag Italiaans, van een lekkere pastasalade op een zomerse dag tot een stevige risotto als de wind om het huis giert. Heel soms gebeurt het dat er een stamppotje of een niet 100% Italiaanse salade op ons bord belandt, maar gelukkig is het bord dan nog altijd helemaal Italiaans…

Italiaans-eten-pasta

Tijdens het Italië Evenement ontdekten we in de stand van More than Travel, waar Saskia af en toe ook reizen naar Italië voor verzorgt, namelijk op en top Italiaans servies. Sindsdien eten we onze pasta’s van zo’n piatto particolare, bijzonder pastabord, dat zelfs na het laatste restje pastasaus te hebben opgeveegd met een stukje brood nog helemaal Italië ademt.

Italie-pasta-bord-servies-koDe vrolijke pastaborden met vintage design bleken van Servies en Ko te zijn, die ook pizzaborden, pastaschalen, kommetjes, een vijzel en een lepelhouder in het assortiment bleek te hebben. Zij zijn altijd op zoek naar de meest bijzondere serviezen en konden deze Italiaanse variant – net als wij – niet weerstaan. De hele collectie ziet er zo uit:

Italie-pasta-schaal-servies-ko

Italie-kommen-servies-ko Italie-lepelhouder-servies-ko Italie-pizza-bord-servies-ko Italie-vijzel-servies-ko

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *