Home » Italië dichtbij » Hebben! » Italian beauty
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Italian beauty

We geven graag Italiaanse cadeautjes aan onze lezers. Maar niet voordat we ze eerst zelf uitgebreid geproefd of geprobeerd hebben! Willemijn testte Magica BB cream van Collistar en deelt haar ervaring met jullie. Zelf gratis Magica BB cream uitproberen? Lees dan snel verder, want Ciao tutti mag 5 stuks weggeven!

Magica BB cream

Vrouwenzorgen
‘Even geleden hebben jullie allemaal mee kunnen genieten van het romantische huwelijksaanzoek waarmee ik in Rome werd verrast. Twee heerlijke weken lang hebben we er in Italië van na kunnen genieten. Eenmaal terug in Nederland kwam er naast de roze wolk al snel ruimte voor ideeën, plannen, regelen. En: voor de eerste typische vrouwenzorgen.

Zo wil ik het liefst al voordat ik überhaupt de eerste jurk ga passen helemaal in shape zijn, moet mijn haar wat langer (want ik moet in elk geval alle kapsels kúnnen kiezen), en het liefst heb ik op de grote dag een stralende, zongebruinde huid… En dan zijn er mijn twee grootste vijanden, die de foto’s straks alsnog zouden kunnen verpesten: rode wangen en glimplekken op mijn hoofd. Make-up werkt daar bij mij over het algemeen ongeveer een halfuurtje tegen, zeker als het warm is buiten (en de kans dat de bruiloft straks buiten is en het weer goed, is groot).

Stralende bruid, dito huid?
Yes, I do!, dacht ik dus toen het Italiaanse Collistar me vroeg of ik ‘een magische crème’ wilde testen, ‘die in één beweging zorgt voor een egale teint, een naturel kleur en stralende gezichtshuid, energie en anti-age werking’. Wie weet verander ik daarmee van een ongemakkelijk uitziende blushing bride in een Italian beauty… Een perzikenhuidje als die van Raphaëls Madonna’s, doe mij dat maar!

In alle eerlijkheid: ik koop niet vaak luxeproducten voor mijn gezicht en wist eigenlijk niet goed wat BB cream eigenlijk precies is, of hoe je het moet gebruiken. Voor wie dat ook niet weet: het is een getinte dagcrème die je kunt toepassen zoals je zelf wilt, als basis onder je make-up, of gewoon ‘solo’. Dat laatste sprak mij wel aan: ik heb niet altijd zin of tijd om veel make-up te gebruiken maar wil wel graag met een egale en stralende huid de deur uit.

Magica BB cream Medium Deep 50ml

Broodnodige luxe
De Magica BB cream van Collistar heeft dit jaar de Holland Beauty Award gewonnen in de categorie ‘Luxe Gezichtsverzorging’. Hoewel ik geen ervaring met de concurrenten heb, moet ik toegeven dat de crème inderdaad erg goed – boven verwachting – zijn werk deed. Magica zou ik het misschien niet noemen, maar dat je met een drupje van deze dagcrème binnen no time ’s ochtends een frisse, egale en zomerse teint tevoorschijn tovert, dat klopt als een bus. Een fijn pluspunt: de crème biedt je huid ook bescherming, met SPF 20. Of de crème ook huidveroudering tegengaat kan ik jullie helaas pas over een paar jaar vertellen…

Magica BB is geschikt voor ieder huidtype en elk seizoen: ’s winters als oppepper voor de gelaatsteint, om het gezichte en natuurlijke en gezonde gloed te geven, ’s zomers om het gezicht te laten stralen en de zomerse teint te geven. En hoewel ik BB cream voor gebruik beschouwde als een luxeproduct, is de crème in werkelijkheid een hele fijne verwennerij voor je huid, die bescherming, verzorging en een egale teint biedt – eigenlijk helemaal geen overbodige luxe…’

Holland-Beauty-AwardsWin Magica BB cream!
Is jouw huid ook aan een beetje Italiaanse luxe toe? Omdat de crème zo goed bevallen is laten we jullie graag meegenieten! Ciao tutti mag 5 stuks van de populaire (en gangbare) kleur 2 (Medium-Deep) weggeven (t.w.v. € 28,45).

Kans maken? Vul dan voor 30 september 2013 onderstaand winformulier in o.v.v. Collistar (bij Wat wil je winnen?):

Je voornaam (verplicht)

Je achternaam (verplicht)

Je email (verplicht)

Wat wil je winnen?

Je bericht

Wil je de Ciao tutti nieuwsbrief ontvangen?

We ontvangen erg veel spam en daarom vragen we je deze karakters in te vullen (exact, dus hoofdlettergevoelig)
captcha

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Steun Ciao tutti & Italië!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *