Download gratis de Ciao tutti app!

Cleverly. – de mooiste leren tassen, heerlijke olijfolie en houten borrelplanken

Échte liefhebbers van Italië weten dat kwaliteit daar een allesomvattende regel is. Niet alleen op culinair gebied, maar zeker ook als het om tassen gaat.

Twee jaar geleden flaneerde Lindsey door de smalle straatjes van een Toscaans dorp, toen haar ogen op een stel prachtige tassen vielen. In een schattige Italiaanse modezaak werden alléén maar Vera Pelle-tassen verkocht. Oogverblindend mooi. Ze was – letterlijk en figuurlijk – meteen verkocht, verliefd zelfs.

Lindsey: ‘Als ondernemer was ik al jaren op zoek naar Italiaanse, lederen tassen van hoogwaardige kwaliteit, die in Nederland moeilijk verkrijgbaar zijn, die ook nog eens modieus en betaalbaar zijn. Die had ik daar ineens gevonden. Nu kun je ze dus bij Cleverly. bestellen, mijn webshop met handgemaakte tassen die met liefde zijn gemaakt.

Naast de Italiaanse tassen vind je in de webshop nu ook accessoires, Italiaanse olijfolie én leuke borrelplanken die met de hand en veel liefde gemaakt worden door mijn vader. De borrelplanken zijn écht helemaal hot momenteel.  Ze komen weliswaar niet uit Italië, maar worden wel gemaakt met dezelfde liefde voor een product, met dezelfde kwaliteitsnorm.

Service, warmte en eerlijkheid zijn kernwaardes die bij mij hoog in het vaandel staan, net als in Italië. Zo krijg je op de tassen altijd één jaar garantie en betaal je bij een besteding van minimaal € 30,- geen verzendkosten.’

Wil je ook graag jezelf of een ander blij maken met een mooie, authentieke Italiaans tas, een houten borrelplank of een overheerlijke olijfolie? Neem dan eens een kijkje in de webshop Cleverlytassen.nl of volg Lindsey via Instagram voor de nieuwste aanwinsten. Via deze link lees je meer over de producten en het waarom achter al dat moois.

Schrijf je (gratis) in voor de Ciao tutti nieuwsbrief

9 reacties

 1. Will Langenberg

  Wat een geweldig mooie tas. Ik heb daarvoor graag mee gedaan.

 2. Cornelis Annemie

  Zo mooi allemaal, doe heel graag mee!!!

 3. Patrick Mertens

  Zou mooi zijn voor mijn vrouwtje de gele handtas!!!

 4. Marij van Munckhof

  Oh……nou….. ik doe héél graag mee en hoop natuurlijk dat ik de gelukkige winnaar zal zijn van zo’n mooie Italiaanse tas!

 5. Marion Dellenbag

  Heb mijn reactie al gegeven maar zie hem hier niet bij!

 6. De reacties op de winactie gingen per mail. Dat liep tot half november, dus de winnaars hebben inmiddels bericht gehad.

 7. Lees altjd met veel plezier de CIAO TUTTI , doe er veel inspiratie mee op voor de volgende vakantie in en door Italie.
  En dat je af en toe mee kunt dingen naar een prijsje ,is daar bij een leuke bijkomstigheid.

  Blijf met plezier jullie verhalen lezen. Ga zo door en blijf gezond!!!

 8. Mocht ik een prijs winnen, dan heel hartelijk bedankt.

 9. Margriet Scheepers

  een prachtige borrelplank die we beleggen met allerlei lekkere Italiaanse delicatessen. Zo halen we het prachtige Italië niet alleen in ons huis, maar zeker ook in ons hart. ❤️

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *