Ontdek onze unieke City Walks in Italiaanse steden

Cleverly. – de mooiste leren tassen, accessoires en sjaals uit Italië

Échte liefhebbers van Italië weten dat kwaliteit daar een allesomvattende regel is. Niet alleen op culinair gebied, maar zeker ook als het om tassen gaat.

Twee jaar geleden flaneerde Lindsey door de prachtige, smalle straatjes van een Toscaans dorp, toen haar ogen op een stel prachtige tassen vielen. In een schattige Italiaanse modezaak werden alléén maar Vera Pelle-tassen verkocht. Oogverblindend mooi. Ze was – letterlijk en figuurlijk – meteen verkocht, verliefd zelfs.

Lindsey: ‘Als ondernemer was ik al jaren op zoek naar Italiaanse, lederen tassen van hoogwaardige kwaliteit, die in Nederland moeilijk verkrijgbaar zijn, die ook nog eens modieus en betaalbaar zijn. Die had ik daar ineens gevonden. Nu kun je ze dus bij Cleverly. bestellen, mijn webshop met handgemaakte tassen die met liefde zijn gemaakt.

Naast de Italiaanse tassen vind je sinds kort ook accessoires en sjaals (Made in Italy uiteraard) bij Cleverly. Deze sjaals prikken en pluizen niet, maar zorgen op een gure dag voor wat Italiaanse warmte.

Omdat de tassen en sjaals van uitstekende kwaliteit zijn, krijg je altijd één jaar garantie. Voor de verzendkosten betaal je niets! Service, warmte en eerlijkheid zijn kernwaardes die bij mij hoog in het vaandel staan, net als in Italië.’

Wil je ook graag zo’n mooie, authentieke Italiaans tas of sjaal ? Neem dan eens een kijkje in de webshop Cleverlytassen.nl of volg Lindsey via Instagram voor de nieuwste aanwinsten.

De beste tips voor een vakantie in Italië!

6 reacties

 1. Will Langenberg

  Wat een geweldig mooie tas. Ik heb daarvoor graag mee gedaan.

 2. Cornelis Annemie

  Zo mooi allemaal, doe heel graag mee!!!

 3. Patrick Mertens

  Zou mooi zijn voor mijn vrouwtje de gele handtas!!!

 4. Marij van Munckhof

  Oh……nou….. ik doe héél graag mee en hoop natuurlijk dat ik de gelukkige winnaar zal zijn van zo’n mooie Italiaanse tas!

 5. Marion Dellenbag

  Heb mijn reactie al gegeven maar zie hem hier niet bij!

 6. De reacties op de winactie gingen per mail. Dat liep tot half november, dus de winnaars hebben inmiddels bericht gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *