Home » Italië dichtbij » Hebben! » Cleverly. – de mooiste leren tassen uit Italië
Duik in Ciao tutti's puzzelboekjes over Italië!

Cleverly. – de mooiste leren tassen uit Italië

Échte liefhebbers van Italië weten dat kwaliteit daar een allesomvattende regel is. Niet alleen op culinair gebied, maar zeker ook als het om tassen gaat.

Twee jaar geleden flaneerde Lindsey door de prachtige, smalle straatjes van een Toscaans dorp, toen haar ogen op een stel prachtige tassen vielen. In een schattige Italiaans modezaak werden alléén maar Vera Pelle-tassen verkocht. Oogverblindend mooi. Ze was – letterlijk en figuurlijk – meteen verkocht, verliefd zelfs.

Lindsey: ‘Als ondernemer was ik al jaren op zoek naar Italiaanse, lederen tassen van hoogwaardige kwaliteit, die in Nederland moeilijk verkrijgbaar zijn, die ook nog eens modieus en betaalbaar zijn. Die had ik daar ineens gevonden. Nu kun je ze dus bij Cleverly. bestellen, mijn webshop met handgemaakte tassen die met liefde zijn gemaakt.

Omdat de tassen van uitstekende kwaliteit zijn, krijg je altijd één jaar garantie. Voor de verzendkosten betaal je niets! Service, warmte en eerlijkheid zijn kernwaardes die bij mij hoog in het vaandel staan, net als in Italië.’

Wil je ook graag zo’n mooie, authentieke Italiaans tas? Neem dan eens een kijkje in de webshop Cleverlytassen.nl of volg Lindsey via Instagram voor de nieuwste aanwinsten.

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Geniet van de leukste routes door Italiaanse steden!

3 reacties

  1. Will Langenberg

    Wat een geweldig mooie tas. Ik heb daarvoor graag mee gedaan.

  2. Cornelis Annemie

    Zo mooi allemaal, doe heel graag mee!!!

  3. Patrick Mertens

    Zou mooi zijn voor mijn vrouwtje de gele handtas!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *