Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Win feestelijke prijzen van Shabby Sheep Design ter ere van Ferragosto!

Ter ere van Ferragosto, de zomerse feestdag op 15 augustus die voor veel Italianen het begin van twee weken dolce far niente inluidt, trakteren we op vrolijke prijzen van Shabby Sheep Design.

Shabby Sheep staat voor T-shirts, badlakens, keukenschorten en tassen met op en top Italiaanse items, van Aperol Spritz en prosecco tot gelato en panna cotta, van Vespa’s tot pastasoorten als fusilli en ravioli. Of je nu gaat voor een tricolore ciao op je borst of voor een kwartet aan Cinquecento’s, met Shabby Sheep straal je aan alle kanten je Italiëliefde uit.

Precies die liefde bracht Eva en Chris ertoe de Italiaanse iconen op een T-shirt, tas of mok te zetten, maar dan op een originele manier. Vanuit de groene Lunigiana, in het noorden van Toscane, bedenken ze regelmatig nieuwe ontwerpen, die ze vanuit hun Toscaanse paradijsje de wijde wereld in sturen.

Onze favorieten zijn de tas vol met vrolijk gekleurde ijsjes, het Vespa-shirt, de badhanddoek met Aperol Spritz, de Vespa-tas en het Spritz-shirt. Al is het moeilijk kiezen, want bijna elk design zorgt wel voor een glimlach.

Shabby Sheep staat voor eenvoudig maar stijlvol design, dat gedrukt wordt op zo natuurlijk mogelijk materialen (als het even kan wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van biologisch katoen en groene energie). De T-shirts, tassen en andere producten worden over de hele wereld verzonden, met honderd procent recyclebaar of biologisch afbreekbaar materiaal. Er komt geen plastic aan te pas.

Ook mooi: eventuele misdrukken van T-shirts worden niet weggegooid, maar gedoneerd aan daklozen. Zo proberen Eva en Chris op elke mogelijke manier groene, sociale en respectvolle keuzes te maken voor mens én milieu.

15% korting op je eerste aankoop
Namens Chris en Eva mogen we alle Ciao tutti-lezers 15% korting bieden op een eerste aankoop bij Shabby Sheep Design. De korting wordt automatisch verwerkt bij het afrekenen als je via deze link de webshop van Shabby Sheep Design bezoekt.

Win een van de mooie prijzen!
Maar er is meer… Ter ere van deze zomerse Italiaanse feestdag mogen we drie lezers trakteren op een mooie prijs. Eva en Chris hebben een kleurrijk prijzenpakket samengesteld:

A – een gepersonaliseerd badlaken, met naast gelato, Spritz of prosecco naar keuze je eigen naam of een andere tekst

B – een T-shirt voor volwassenen (zie hier de collectie voor vrouwen en hier voor mannen), met een van de kleurrijke Shabby Sheep designs (van ciao tot panna cotta, van koffie tot pasta, van Spritz tot Vespa’s)

C – een schort, met bijvoorbeeld Spritz, prosecco of pasta power voor in de keuken

Kans maken op een van deze prijzen? Vul dan voor 31 augustus 2019 onderstaand mail&winformulier in o.v.v. Shabby Sheep plus de prijs van je keuze (A, B of C) bij Wat wil je winnen? De drie prijswinnaars krijgen na afloop van de actie persoonlijk bericht.

Je voornaam (verplicht)

Je achternaam (verplicht)

Je email (verplicht)

Wat wil je winnen?

Je bericht

Wil je de Ciao tutti nieuwsbrief ontvangen?

We ontvangen erg veel spam en daarom vragen we je deze karakters in te vullen (exact, dus hoofdlettergevoelig)
captcha

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

2 reacties

  1. Sorry, ik doe voor de tweede keer mee, omdat ik iets was vergeten in te vullen.

  2. LEUK MEE TE DOEN OP EEN VROLIJKE ITALIAANSE SITE. C I A O.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *