Download gratis de Ciao tutti app!

Spritz, prosecco en gelato op badlakens, T-shirts & schorten van Shabby Sheep Design

Shabby Sheep Design staat voor T-shirts, badlakens, keukenschorten en tassen met op en top Italiaanse items, van Aperol Spritz en prosecco tot gelato en panna cotta, van Vespa’s tot pastasoorten als fusilli en ravioli. Of je nu gaat voor een tricolore ciao op je borst of voor een kwartet aan Cinquecento’s, met Shabby Sheep straal je aan alle kanten je Italiëliefde uit.

Precies die liefde bracht Eva en Chris ertoe de Italiaanse iconen op een T-shirt, tas of mok te zetten, maar dan op een originele manier. Vanuit de groene Lunigiana, in het noorden van Toscane, bedenken ze regelmatig nieuwe ontwerpen, die ze vanuit hun Toscaanse paradijsje de wijde wereld in sturen.

Onze favorieten zijn de tas vol met vrolijk gekleurde ijsjes, het Vespa-shirt, de badhanddoek met ijs of Aperol Spritz, de Vespa-tas en het Spritz-shirt. Al is het moeilijk kiezen, want bijna elk design zorgt wel voor een glimlach.

Shabby Sheep staat voor eenvoudig maar stijlvol design, dat gedrukt wordt op zo natuurlijk mogelijk materialen (als het even kan wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van biologisch katoen en groene energie). De T-shirts, tassen en andere producten worden over de hele wereld verzonden, met honderd procent recyclebaar of biologisch afbreekbaar materiaal. Er komt geen plastic aan te pas.

Ook mooi: eventuele misdrukken van T-shirts worden niet weggegooid, maar gedoneerd aan daklozen. Zo proberen Eva en Chris op elke mogelijke manier groene, sociale en respectvolle keuzes te maken voor mens én milieu.

10% korting op je eerste aankoop
Chris en Eva bieden alle Ciao tutti-lezers die zich aanmelden via deze link 10% korting bieden op een eerste aankoop bij Shabby Sheep Design.

Schrijf je (gratis) in voor de Ciao tutti nieuwsbrief

2 reacties

  1. Sorry, ik doe voor de tweede keer mee, omdat ik iets was vergeten in te vullen.

  2. LEUK MEE TE DOEN OP EEN VROLIJKE ITALIAANSE SITE. C I A O.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *