Download gratis de Ciao tutti app

Een magische kerst met Geronimo Stilton

Geronimo Stilton, de populaire muis van Italiaanse origine, zorgt voor een magische kerst. Allereerst door een unieke kerstboodschap:

Maar dat is nog niet alles! De Nederlandse Geronimo-fans kunnen zich namelijk verheugen op het net verschenen boek Een magische kerst.

Een-magische-kerst

Het is de nacht voor Kerstmis en iedereen op Muizeneiland bereidt zich voor op het mooiste feest van het jaar. Iedereen, behalve Geronimo, Thea en Klem. Opa Wervelwind heeft weer eens op zijn poot gespeeld en hun bevolen door te werken. En dat op kerstavond! Het ware kerstgevoel is dan ook ver te zoeken, totdat er twee elfjes van de Kerstman voor hun snuiten staan. Om de magie van Kerstmis opnieuw te ontdekken worden Geronimo, Thea en Klem meegenomen op een muizenissige reis naar de Noordpool! Wat een mega-magisch avontuur!

Het boek is ook beschikbaar in het Italiaans – leuk voor als je net begonnen bent met een cursus Italiaans. Wij begonnen ook ooit met kinderboeken, om onze woordenschat snel uit te breiden en meer te lezen dan de ‘verplichte’ oefeningen in het lesmateriaal. Hier vind je alvast een voorproefje van de Italiaanse editie, de Nederlandstalige editie is via deze link te bestellen bij bol.com.

Maar dat is nog niet alles, want naast dit magische verhaal bevat het boek tal van weetjes, spelletjes en knutsel- en kookideeën voor een magische kerst.

Een-magische-kerst

Een magische kerst | Geronimo Stilton | ISBN 789085922421 | € 12,95 | uitgeverij De Wakkere Muis

Schrijf je (gratis) in voor de Ciao tutti nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *