Ga op pad met onze City Walks!

Een geurig Moederdagcadeau

Op zondag 12 mei vieren we La Festa della Mamma, Moederdag. Nog geen cadeau in huis? Dat komt mooi uit, want op Ciao tutti presenteren we het best geurende Moederdagcadeau aller tijden: een nieuwe, exclusieve geur van het Italiaans parfumhuis Xerjoff.

Join-the-Club-Xerjoff

Join the Club
Vorige maand bracht dit parfumhuis een nieuwe collectie op de markt, in een bijzondere reeks met de naam Join the Club. De collectie bestaat uit 10 parfums – stuk voor stuk een ode aan onder andere golf, zeilen, theater, meditatie, mode, jazz en poëzie.

Sergio Momo, oprichter en parfumeur van het bekende parfumhuis Xerjoff in Turijn, lichtte de nieuwe lijn begin maart toe in Amsterdam: ‘We lanceren een nieuw concept, een volledige andere kijk op parfum, geïnspireerd door de bekende gentlemen’s of members only clubs in New York, Londen en Milaan. Bij elk flacon hoort een persoonlijke code waarmee je toegang krijgt tot een eigen members club op internet, met nieuws en initiatieven rondom het thema van de gekozen geur. De traditionele keuze van dames- en mannengeuren laten we helemaal los. Iedereen is vrij om het parfum van Join the Club te kiezen dat bij hem of haar past. Geen grenzen en geen regels, bij het kiezen telt alleen de emotie.’

Na zijn introductie mochten we alle tien de geuren testen, met ludieke namen als More than Words, Ivory Route, Fatal Charm en Marquee. Allemaal in prachtige, vijfhoekige, felblauwe flacons van kristallijn – dus daar konden we niets aan afleiden.

De uitdaging: koppel elke geur aan de juiste club. Het resultaat? Laten we het erop houden dat we beter kunnen bloggen dan parfums testen – we verruilden meditatie met poëzie, zeilen met reizen en theater met mode. Wat we wel zeker wisten? De geur Kind of Blue (de jazzclub) was de meest bijzondere van alle tien!

Kind-of-Blue-Xerjoff

Over Xerjoff
Join the Club is de zevende collectie van Xerjoff. Dit Italiaans parfumhuis werd in 2004 opgericht door Sergio Momo. De naam Xerjoff (Zer-joff) is geïnspireerd op de bijnaam die Momo als klein jongetje kreeg van zijn Kroatische grootmoeder. Het in Turijn gevestigd huis creëert luxe parfums met een eigen internationaal team van ‘master perfumers’, maar werkt daarnaast samen met bekende (inter)nationale sieradenontwerpers, schilders, hout graveurs, beeldhouwers en glasblazers.

Elk parfum van Join the Club kost € 135,-. De complete collectie is verkrijgbaar bij de volgende Xerjoff-verkooppunten:
Bergen Cosmetics – Bergen
Eau de Cologne – Eindhoven
Mignonne – Maastricht
Nederveen Cosmetics – Enschede
en natuurlijk bij Aafke’s exclusieve Italiaanse parfums.

Join-the-Club

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek onze droomplekken in Italië!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *