Home » Italië dichtbij » Hebben! » De skyline van Rome voor aan je muur
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

De skyline van Rome voor aan je muur

laser-snijder-skyline-rome-2

Tussen al jullie vragen over vakanties en stedentrips naar Italië door belandde er vorige week een mail van Tim in onze mailbox. Hij had als groot Italiëliefhebber onze Facebookpagina gevonden en wilde op zijn beurt zijn liefde voor Italië met ons delen.

Dit keer niet met een mooi verhaal of een adembenemende foto, maar met deze prachtige skyline van Rome, die Tim zelf gemaakt heeft. Tim: Sinds kort heb ik een eigen bedrijf, City Shapes, waarmee ik lasergesneden producten ontwerp en maak. Vooralsnog voornamelijk skylines van steden. Aangezien ik jullie liefde voor Italië deel, heb ik uiteraard ook de skyline van Rome gemaakt.’

laser-snijder-skyline-rome-1 laser-snijder-skyline-rome-3 laser-snijder-skyline-rome-8

Win een Romeinse skyline!
Maar dat is nog niet alles, want Laser-snijder stelt ook drie van deze skylines beschikbaar, met onder meer het Colosseum, het Vittoriano, de Sint-Pieter en het Pantheon. Elke Romeinse skyline is uitgevoerd in hout en meet 95 bij 14,5 bij 1 centimeter.

laser-snijder-skyline-rome-6

Deze winactie is afgelopen. De prijswinnaars hebben inmiddels bericht ontvangen.

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Steun Ciao tutti & Italië!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *