Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Ciao tutti trakteert op een verwenset van Claride

Zijn jullie ook zo toe aan lekker wat zon op je gezicht? Hier in Florence hebben we afgelopen dagen gelukkig alweer kunnen genieten van een strakblauwe lucht, warme zonnestralen en temperaturen die overdag zo richting twintig graden klimmen. Heerlijk om je daar heel even in te koesteren.

Florence-Savoy

We kunnen jullie helaas niet blij maken met wat zonnestralen, maar we mogen jullie wel alvast helpen om met een frisse teint aan het voorjaar te beginnen. Namens Cormetica mogen we namelijk vijf sets reinigingsproducten van Claride ter beschikking stellen, bestaande uit een tonic en een milk, zodat je je huid optimaal kunt voorbereiden op de eerste zon.

Claride is een op en top Italiaans merk, met producten die écht werken en zorgen voor een gavere stevigere huid. Dat komt mede door de natuurlijke ingrediënten en vitamines die in de producten worden verwerkt.

Cormetica-Claride-gezichtsverzorging

Onmisbaar onderdeel van de Claride gezichtsverzorgingslijn zijn goede reinigingsproducten, zoals reinigingsmilk en tonic. Deze producten reinigen en verfrissen de huid op een dusdanige milde manier dat de natuurlijk huidbalans intact blijft – en dat voel je meteen!

cormetica-Facebook-Claride

Win een milk en een tonic!
De winactie is helaas afgelopen. Purdey Luijten, Lesley van der Haas, Tessa Droge, Sigrid Mulder en Eva Jonk krijgen een fijne reinigingsset thuisgestuurd.

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *