Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Ciak! Riding the City

Ciak Riding the City blauw

Te leuk, dit limited notitieboek van Ciak! De tricolore scooters brengen je direct in Italiaanse sferen. Net als bij de andere Ciak-notitieboekjes is het omslag is van gerecycled leer, stevig en flexibel tegelijk. Het notitieboekje bestaat uit 192 pagina’s – genoeg voor heel veel Italiaanse notities dus. Saskia heeft er alvast de eerste verhalen voor Ciao tutti Rome in opgetekend…

Ook hebben? Bestel Ciak Riding the City dan via deze link bij Il Sogno. Je kunt kiezen uit een blauw, rood of wit notitieboek.

Over Ciak
De notitieboekjes van Ciak worden gemaakt door Intempo, een bedrijf dat in 1973 in Florence is opgericht. Bij het produceren van de notitieboekjes hecht men nog steeds veel waarde aan de lokale traditie van handgemaakte leren omslagen. Inmiddels heeft Intempo meer dan dertig jaar ervaring met het ontwerpen van notitieboekjes en agenda’s. Iedere stap, van het ontwerp tot de daadwerkelijke productie, gebeurt in de fabriek in Florence. Hierdoor staat het bedrijf garant voor de hoogwaardige kwaliteit en is elk product 100% Made in Italy.

Leuk om te weten is dat het eerste exemplaar van een zelfde soort notitieboekje al dateert uit 1282! Dit was natuurlijk nog niet zo modern als nu; in plaats van een gebonden boekje ging het om een leren map waarin documenten konden worden opgeborgen die door een elastiek bij elkaar werden gehouden.

Ciak Florence

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *