Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

BellaBorsa: handgemaakte tassen met een verhaal

Ben je op zoek naar een nieuwe tas van Italiaans design? En wil je iets bijzonders waarmee je voldoet aan la bella figura? Ciao tutti’s muzikale gastblogger René biedt met BellaBorsa een verrassende online tassenwebshop waar je vast een tas vindt die perfect bij je past. Als lezer van Ciao tutti krijg je bovendien een mooie kennismakingskorting.

Een tas met een bijzonder verhaal
BellaBorsa betekent ‘mooie tas’. Dat mooi slaat niet alleen op het uiterlijk van de tas. Achter elke handgemaakte tas van BellaBorsa zit namelijk ook steeds een heel mooi verhaal.

Wat BellaBorsa bijzonder maakt, is dat de tassen uit kleine geselecteerde ateliers komen, die zowel in Italië als in Spanje gevestigd zijn. In deze laboratori artigiani worden de mooie gerenommeerde merken gemaakt, die je ook tegenkomt in de luxe winkelstraten van onder andere Milaan, Bologna en Florence.

Het zijn echt authentieke merkateliers met een prachtige historie en een eigen cultuur, waar men bezig is met eigentijds design, natuurlijke materialen gebruikt, experimenteert met nieuwe technieken en het hoogwaardige vakmanschap in ere houdt. Bij die vakmensen laat BellaBorsa voor jou een waanzinnig mooie nieuwe tas maken waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Dit authentieke maakt BellaBorsa anders dan de grote wereldwijde luxe merken. Je koopt echt iets bijzonders. Van elk ontwerp wordt namelijk maar een beperkt aantal exemplaren gemaakt, soms zelfs maar één. Je zult dus niet snel iemand tegenkomen met dezelfde tas.

Italiaans design en vakmanschap
BellaBorsa selecteert de ateliers persoonlijk en kent zowel de eigenaars als de designers. Een van die ateliers is bijvoorbeeld het atelier van de familie Montini, in het grensgebied van Emilia-Romagna en Le Marche. Vlak bij het schilderachtige San Leo, met het blauw van de Adriatische Zee aan de horizon, maken de Montini’s schitterende tassen op basis van de hoogste kwaliteitseisen.

De familie Montini staat voor authentiek Italiaans design en maakt al vijfentwintig jaar leren merktassen. Elke fase van elke tas wordt persoonlijk gevolgd en gecontroleerd door Daniel, de eigenaar van het atelier. En dat begint met de aanschaf van het mooiste gelooide leer en duurzame materialen. Zo zijn niet alleen al hun creaties Made in Italy, maar ook de zachte leersoorten die gebruikt worden, Granacervo en Old waxed.

Naast het vakwerk en de hoogwaardige materialen hebben alle door BellaBorsa geselecteerde ateliers een scherp oog voor de laatste modetrends en wordt goed gekeken naar de praktische indeling van de tas. Want naast mooi moet een handtas natuurlijk ook praktisch zijn!

De creatie van jouw droomtas
De BellaBorsa-ateliers werken met hoogwaardige lokale materialen, die meestal in beperkte hoeveelheden beschikbaar komen. Daarom zit er op de tassen een wat langere levertijd dan je misschien gewend bent van andere online shops. Maar dat het helemaal waard, want het resultaat is uniek!

Vertrouw je BellaBorsa de creatie van jouw droomtas toe, dan word je persoonlijk op de hoogte gehouden van de voortgang. Het kan zelfs zijn dat je een foto of filmpje uit Italië krijgt, vanuit een van de ateliers waaraan men aan jouw tas werkt!

Bij elke tas in de BellaBorsa-webshop wordt de levertijd vermeld. Zodra de tas verzonden is, kun je de verzending en leverdatum van je BellaBorsa tas volgen via een link die je krijgt van de bezorgdienst.

10% korting op een BellaBorsa-tas
Een tas van hoge kwaliteit is geen kleine aankoop. Daarom biedt BellaBorsa de lezers van Ciao tutti, als echte Italiëliefhebbers, tien procent korting op de aanschaf van een van de tassen. Met kortingscode ciaotutti0517 (geldig tot en met 30 juni 2017) krijg je 10% korting op elke tas uit het assortiment. De code vul je op BellaBorsa.nl in bij het afrekenen, onder ‘Kortingsbon’, waarna de korting automatisch wordt verrekend.

Op de hoogte blijven van nieuwe ateliers en tassen
BellaBorsa breidt op dit moment haar netwerk uit, met ateliers in Toscane en Sardinië. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuws? Neem dan een kijkje op www.bellaborsa.nl en volg de Facebookpagina van BellaBorsa (ook voor leuke acties).

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *