Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Begin elke dag met een Italiaanse glimlach!

Net als wij zorgt Italië.nl ervoor dat jullie komend jaar weer elke dag kunnen genieten van la bella Italia. Vanaf 1 januari kun je weer elke dag een blaadje van de Italië Scheurkalender afscheuren.

scheurkalender_italie_2014

Deze tiende editie staat boordevol nieuwe, leuke wetenswaardigheden over il belpaese. Proef elke dag de Italiaanse sfeer en laat je verrassen door un po’di tutto, van alles wat. Zo is er elke week een top tien lijstje over uiteenlopende onderwerpen en uitleg over de onontbeerlijke gesti, gebaren. Je oefent spelenderwijs je Italiaans en met zo af en toe een leuke taalquiz test je je kennis van het Italiaans.

Op toeristisch vlak maak je kennis met meer dan opvallende architectuur, de mooiste gebergtes, prachtige panoramaplekken en rare plaatsnamen. Uiteraard ontbreekt het niet aan ricette buonissime, heerlijke recepten, van gerechten tot aperitieven. Ook designklassiekers en niet te vergeten de Italiaanse barzellette, moppen, maken deel uit van deze tiende scheurkalender.

We geven alvast een voorproefje voor volgend jaar september:

scheurkalender-italie-2014-2

Hoewel je officieel pas op 1 januari 2014 mag binnen met scheuren, kun je de nieuwe editie van de Italië Scheurkalender nu al bestellen. Zo ben je alvast verzekerd van een heel Italiaans 2014!

De Italië Scheurkalender kost € 14,50 en is te bestellen via Italiëwarenhuis.nl via deze link.

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *