Home » Italië dichtbij » Hebben! » 30 kaarsjes voor het Italiaanse Collistar
Duik in Ciao tutti's puzzelboekjes over Italië!

30 kaarsjes voor het Italiaanse Collistar

Ciao tutti vierde in februari dit jaar het driejarig bestaan en trakteerde jullie onder andere op een nieuwe website. Collistar mag in 2013 maar liefst dertig kaarsjes uitblazen! Reden voor het 100% Italiaanse cosmeticamerk om terug te kijken op een glamourous geschiedenis.

30-jaar-Collistar

Het verhaal van het Italiaanse cosmeticamerk begint in 1983 in Milaan, met Daniela Sacerdote aan het roer. Zij leidt tot op de dag van vandaag het bedrijf – en nog steeds met groeiend succes. Daniela Sacerdote: ‘Het succes van Collistar is bereikt door trouw te blijven aan de filosofie en door de non-stop ontwikkeling van innovatieve en vaak revolutionaire verzorging voor vrouwen (en mannen!) met formules voor het gezicht, lichaam, haar, aromatherapie, geuren en make-up collecties, geïnspireerd door kleuren uit het mediterrane gebied en het Italiaanse landschap.’

Nu Collistar ook internationaal gezien een verkoopsucces is en een prestigieuze status heeft bereikt, is besloten om dit jubileum te vieren met de introductie van een speciale Anniversary Collection, een limited edition-collectie van de 5 meest geliefde producten, waarvan er wereldwijd inmiddels miljoenen zijn verkocht. Om duidelijk te maken dat deze gouden vijf een bijzondere plek hebben in het hart van Collistar, zijn de vijf producten voorzien van een klein beetje goud – zowel in de verpakking als in een feestelijk detail, een gouden armbandje met bedeltjes.

pdt grp ANNIVERSARIO completo

Collistar trakteert op goud!
We zouden jullie natuurlijk niet lekker maken met deze gouden producten als we namens Collistar niet mochten uitdelen. Ter ere van hun dertigste verjaardag mogen wij drie lezers blij maken met een Supertanning Water; een superbruiner met microspray die het bruiningsproces versnelt, terwijl de overige ingrediënten effectieve verzorging, vochtherstellende bestanddelen en verkoeling voor de rode huid onder de zon bieden.

Dit was de eerste (en nog steeds de populairste) superbruiner met microverstuiver die via de parfumerie wordt verkocht. Vanwege het jubileum wordt deze iconische ‘nevel’ nu ook in een Gold-versie aangeboden, waarbij de formule is verrijkt met gouden microdeeltjes. Deze geven de zongebruinde huid een stralende gloed en doen het lichaam nog bruiner lijken. De karakteristieke flacon met verstuiver krijgt een chique uitstraling door het gouden armbandje met bedeltjes.

Zeker nu de zon zich nog bijna niet heeft laten zien een echte must have. Kans maken? Vul dan voor 15 april 2013 onderstaand formulier in o.v.v. Collistar en vertel ons waar in Italië jij je bruingouden huid wil gaan showen deze zomer! De leukste antwoorden belonen we met de Supertanning Water Gold, inclusief gouden armbandje.

Je voornaam (verplicht)

Je achternaam (verplicht)

Je email (verplicht)

Wat wil je winnen?

Je bericht

Wil je de Ciao tutti nieuwsbrief ontvangen?

We ontvangen erg veel spam en daarom vragen we je deze karakters in te vullen (exact, dus hoofdlettergevoelig)
captcha

30-jaar-Collistar2

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Geniet van de leukste routes door Italiaanse steden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *