Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Goed voornemen voor 2015: 365 dagen genieten van Italië

Ciao tutti! Terwijl september zonnig van start is gegaan, is de herfst toch al voelbaar in aantocht. De avonden worden frisser, ook in Italië, en de lange broeken kunnen dus weer uit de kast.

In Italië is iedereen weer teruggekeerd van vakantie en heeft de strandstoel verruild voor laptop en kantoor. Mailtjes worden weer beantwoord, de eerste uitnodigingen voor blog tours, evenementen en proeverijen rollen vrolijk onze mailbox binnen en de eerste postpakketten met nieuwe boeken, olijfolie, wijn en ander lekkers vinden hun weg naar onze bureaus.

Italië-Magazine-Scheurkalender-2015 (7)

Langzaam aan beginnen we ook met plannen maken voor volgend jaar, Ciao tutti’s eerste lustrumjaar. We gaan natuurlijk uitgebreid vieren dat we jullie al vijf jaar lang elke dag een dosis Italië bezorgen.

Het eerste feestje voor 2015 vieren we vandaag al. Want Saskia en Willemijn hebben meegewerkt aan een vrolijke, op en top Italiaanse scheurkalender voor het nieuwe jaar. De kalender is gemaakt met bijdragen van Saskia, Willemijn en hun collega-auteurs van uitgeverij Edicola, Studiolingua en Italië Magazine.

Italië-Magazine-Scheurkalender-2015

Met deze scheurkalender kun je, net als op Ciao tutti, in 2015 elke dag opnieuw de sfeer proeven van la dolce vita; reizen, eten & drinken, cultuur, auto’s, design, mode, gadgets en leuke wetenswaardigheden. Lees alles over het dagelijkse Italiaanse leven, de gebruiken, de heiligen, de geneugten en nog veel meer, 365 dagen lang.

Een klein voorproefje in beeld:

Italië-Magazine-Scheurkalender-2015 (1) Italië-Magazine-Scheurkalender-2015 (2) Italië-Magazine-Scheurkalender-2015 (3) Italië-Magazine-Scheurkalender-2015 (4) Italië-Magazine-Scheurkalender-2015 (5)

Win 1 van de 5 scheurkalenders!
Uiteraard laten we jullie graag meegenieten van 365 dagen Italië. Daarom mogen we namens uitgeverij Edicola en Italië Magazine 5 van onze lezers verrassen met een vrolijke kalender!

Kans maken? Vul dan voor 30 september onderstaand mail&winformulier in o.v.v. Italië Scheurkalender. Prijswinnaars krijgen begin oktober bericht.

Je voornaam (verplicht)

Je achternaam (verplicht)

Je email (verplicht)

Wat wil je winnen?

Je bericht

Wil je de Ciao tutti nieuwsbrief ontvangen?

We ontvangen erg veel spam en daarom vragen we je deze karakters in te vullen (exact, dus hoofdlettergevoelig)
captcha

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

4 reacties

  1. Ik woon in België. Waar kan ik de scheurkalender kopen of bestellen ?

  2. De scheurkalender is te bestellen via Edicola > http://www.edicola.nl/
    Binnen niet al te lange tijd waarschijnlijk ook via Italië Magazine. De kalender kost € 13,95, maar dat is exclusief verzendkosten.
    Als we de aankondiging in Italië Magazine zien (wellicht in de komende editie, die vrijdag verschijnt), volgen meer details.

  3. We lezen vandaag in Italië Magazine dat de kalender in België ook in de boekhandel te koop is!

  4. Wat een mooi begin van het jaar hiermee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *