Home » Italië dichtbij » Geniet van Het Beste van Italië!
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Geniet van Het Beste van Italië!

Op 16 en 17 november wordt de showroom van Louwman Exclusive Cars (langs de A2 tussen Utrecht en Amsterdam) omgetoverd tot een feestelijk stukje Italië.

Tijdens het evenement ‘Het Beste van Italië’ laat Italië zich van zijn mooiste en lekkerste kant zien. In de ‘kristallen’ etalage zijn dan niet alleen Lamborghini’s, Ferrari’s en andere superwagens te vinden, maar ook de mooiste kerstcadeaus, de heerlijkste gerechten en wijnen en allerlei andere ingrediënten van la dolce vita.

Louwman-garage

Laat je op 16 en 17 november inspireren voor de komende feestdagen. Ontdek op deze unieke locatie hoe lekker en hoe mooi het beste van Italië smaakt, oogt, voelt en klinkt. Prachtig design, woningen met het mooiste uitzicht, op maat gemaakte kleding, juwelen die je laten schitteren, topwijnen voor iedere (feest)dag, droomauto’s… bereid je voor op het ‘Italiaanste’ voorproefje op de feestdagen!

Het-Beste-van-Italië-poster

Programma
Alle bezoekers van Het Beste Van Italië worden hartelijk ontvangen met een gratis glas prosecco en een truffelamuse.

Te midden van de stijlvolle bolides wordt in samenwerking met Bridal Fairs en Yentl’s BruidBoetiek dagelijks een betoverende bruidsmodeshow georganiseerd. Prachtige bruiden, Italiaanse mode en accessoires – een belevenis voor iedereen. Wij kijken er al naar uit, Willemijn als bride to be en Saskia (als ceremoniemeester) om ideeën op te doen voor een onvergetelijke dag voor het bruidspaar. Er zullen op zaterdag 3 shows plaatsvinden (om 14.00 uur, 16.00 uur en 18.00 uur), op zondag zijn er 2 shows (om 14.00 uur en 16.00 uur).

Nicoletta Tavella zal kookdemonstraties geven, zodat je tijdens de feestdagen als een volleerde Italiaanse chef-kok (gevulde) pasta maken, risotto en finger food kunt maken. Daarnaast zijn er op beide dagen workshops slagroomtruffels maken.

Qua muziek worden de bezoekers getrakteerd op optredens van het Emilia Vancini Trio, dat bestaat uit Emila, leadzangeres afkomstig uit Cento (bij Ferrara), Augusto, pianist uit Cagliari, en Rafael, de bassist die uit Spanje komt. Samen brengen ze een fascinerende mix van jazz en loungemuziek uit Italië.

kurk

La Notte di Caruso
Op zaterdagavond vindt La Notte di Caruso plaats, een unieke gelegenheid om te genieten van het lekkerste van Italië. Het eerste Italiaanse restaurant in Nederland dat een Michelinster kreeg, Ristorante Mario uit Neck, verzorgt tijdens deze avond een tongstrelend diner, voorafgegaan door amuses. De avond zal muzikaal ingevuld worden door Mylou Mazali en Opera per Tutti. Hein Sas, bekend vinoloog, zal tijdens de avond de wijnen presenteren en toelichten. Aanvang: 19.00 uur, einde circa 22.30 uur. Kaarten voor La Notte di Caruso kun je via deze link bestellen.

Panforte (3)

Ook Ciao tutti is aanwezig!
Ook Ciao tutti is natuurlijk aanwezig tijdens Het Beste van Italië! Saskia zal haar boeken Ciao tutti, Ciao tutti Rome en De duizend tinten van Toscane signeren, Willemijn haar boek over Puglia (alleen op zaterdag). Beide dames geven ook graag tips voor je volgende reis naar de laars. Ciao tutti deelt de stand met Specialitalia, omdat we jullie de allerlekkerste panforte van heel Italië willen laten proeven. Liliane van Specialitalia heeft de beste panforte ever gevonden (waarover we gisteren al schreven) – een heerlijke lekkernij voor de feestdagen, maar ook ideaal als kerstcadeau. Neem wel contant geld mee – we hebben geen pinautomaat in de stand.

Het-Beste-van-Italië

Bestel nu je kaarten met € 2,50 korting!
Ciao tutti mag € 2,50 korting geven op de toegangskaarten voor Het Beste van Italië. Wil je dit Italiaanser dan Italiaanse weekend niet missen, bestel dan via deze link je kaarten voor € 15,- per stuk.

Ci vediamo il 16 o il 17 novembre?

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *