Download gratis de Ciao tutti app!

Geniet elke dag van Italië met de scheurkalender Ti Amo Italia

Natuurlijk zullen we ook in 2022 weer elke dag een nieuw artikel over Italië op Ciao tutti publiceren, zodat je elke dag even mee kunt genieten van la bella Italia. Wil je elke dag beginnen met nog veel meer Italiaanse inspiratie, dan is de scheurkalender TI AMO Italia een aanrader.

Taste Italy verzamelde samen met een team van Italiëliefhebbers – met onder anderen Alfons Caris van InItalia en Carl Buyck van Cosiddetto, 365 weetjes, tips en ontdekkingen over Italië!

Het hele jaar door geniet je zo van de Italiaanse cultuur, taaltips, geschiedenis, gastronomie, reistips en tal van andere interessante feiten en leuke weetjes, met als rode draad de liefde voor Italië. Vandaar ook dat de scheurkalender de naam TI AMO Italia kreeg.

De voorzijde van elke dag is volledig in het Italiaans en geeft informatie over de heiligen die die dag vereerd worden, verjaardagen van bekende personen en eventuele feestdagen.

Op de achterzijde vind je een verhaal of een cartoon. Zoals we hierboven al schreven, zijn er diverse onderwerpen, waaronder toerisme, sport, muziek, mode, recepten, wijnen… Interessant, inspirerend én door gebruik van QR-codes voor meer informatie ook interactief!

We delen alvast een voorproefje, met 8 van de 365 dagen van 2022:

Zin in een inspirerend Italiaans 2022? Bestel de scheurkalender dan via deze link. Vul bij de persoonlijke code CIAOTUTTI in voor de speciale vriendenprijs.

Voor speciale bestellingen kun je Taste Italy ook altijd een e-mail sturen via amici@taste-italy.be of bellen / appen via 0032-493400460.

Schrijf je (gratis) in voor de Ciao tutti nieuwsbrief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.