Download gratis de Ciao tutti app

Geniet elke dag van Italië met de scheurkalender Ti Amo Italia

Natuurlijk zullen we ook in 2023 weer elke dag een nieuw artikel over Italië op Ciao tutti publiceren, zodat je dagelijks even mee kunt genieten van la bella Italia. Wil je elke dag beginnen met nog veel meer Italiaanse inspiratie, dan is de scheurkalender van Ti Amo Italia een aanrader.

Taste Italy verzamelde samen met een team van Italiëliefhebbers – met onder anderen Carl Buyck van Cosiddetto en fervent Ciao tutti-lezer Geert Knops, driehonderdvijfenzestig weetjes, tips en ontdekkingen over Italië!

Elke dag inspiratie uit Italië

Het hele jaar door geniet je zo van de Italiaanse cultuur, taaltips, geschiedenis, gastronomie, reistips en tal van andere interessante feiten en leuke weetjes, met als rode draad de liefde voor Italië. Vandaar ook dat de scheurkalender de naam Ti Amo Italia kreeg.

De voorzijde van elke dag is volledig in het Italiaans en geeft informatie over de heiligen die die dag vereerd worden, verjaardagen van bekende personen en eventuele feestdagen.

Op de achterzijde vind je elke dag een mooi verhaal en/of een fijne tip. In de reeks Roma ontdek je bijvoorbeeld zowel de bekende trekpleisters als de minder bekende pareltjes van de Italiaanse hoofdstad, terwijl je dankzij de serie Curiosità ontdekt waarom alle Italianen in augustus vakantie vieren.

Je wordt dagelijks verwend met interessante tips en weetjes over la bella Italia, met ook spelletjes zoals rebussen en kruiswoordraadsels, waarmee je kans maakt op enkele mooie Italiaanse prijzen.

Een voorproefje voor 2023

We delen alvast een voorproefje, met acht van de driehonderdvijfenzestig dagen van 2023:

Als lezer van Ciao tutti kun je de scheurkalender nu via deze link bestellen voor € 15,- (i.p.v. € 18,-). Naast een perfect cadeautje voor jezelf ook ideaal als kerstcadeau voor elke Italiëliefhebber!

Voor speciale bestellingen kun je Taste Italy ook altijd een e-mail sturen via amici@taste-italy.be of bellen / appen via 0032-493400460.

Schrijf je (gratis) in voor de Ciao tutti nieuwsbrief

2 reacties

  1. Leuk dit, ik heb hem meteen besteld als een kerstcadeautje voor mijn man. Hij leert Italiaans op dit moment 🙂

    Lieve groet,

    Karin

  2. Wat leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *