Home » Italië dichtbij » Een extra stralende kerst
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Een extra stralende kerst

Begin november kreeg je van Juliette en Renée van Imago Su Misura 13 tips om Italiaans stijlvol aan de feestdis te verschijnen. Je maakte bovendien kans op een imagconsult van beide dames – door iemand anders voor te dragen zodat hij of zij zou nóg meer zou stralen tijdens de kerst. We kregen een overweldigende hoeveelheid reacties – ontroerend, lief, oprecht, pijnlijk, vrolijk, kort, lang… jullie maakten er stuk voor stuk prachtverhalen van. Moeders droegen dochters of vriendinnen voor, mannen wilden hun vrouwen eens goed verwennen met een middagje ongedeelde aandacht, men wilde een goede vriendin of collega een hart onder de riem steken… Hartverwarmend allemaal!

Het enige nadeel? We zouden iedereen wel zo’n imago consult gunnen! Het duurde dan ook even voor we alle mails hadden gelezen en de beslissing was gevallen. Renée en Juliette doen vandaag verslag van dat proces.

sneeuwengel

‘Om maar meteen met de deur in huis te vallen: we hebben niet voor één persoon kunnen kiezen. Uiteindelijk hebben we vooral gekeken naar hoe en wie wij kunnen ondersteunen zodat we werkelijk een verschil kunnen maken. Dat is hoe wij het liefst werken. Daardoor zijn er drie winnaars uit de bus gekomen! Hieronder stellen we deze winnaars kort voor aan de hand van de mail die we kregen.

1 Als iemand de moed heeft om te stoppen met roken, dan hebben wij daar veel respect voor. Ontroerd waren we door de woorden van de man van Caro die zei dat ze nu weliswaar iets zwaarder is, maar nog altijd een prachtige vrouw. Graag ondersteunen we haar om visueel direct een aantal kilo’s te kunnen schrappen zodat zij haar zelfverzekerde gevoel terug vindt.

2 Van een schoonmoeder kregen we een gepassioneerd pleidooi en smeekbede. Zij wil haar schoondochter Lenneke, een leuke, mooie, spontane meid die het moeilijk heeft gehad, hard werkt en heel zorgvuldig met haar financiën omgaat, weer laten stralen – ondanks uitdagingen op haar werk. We laten je graag zien hoe je met een klein budget er geweldig uit kunt zien, Lenneke, we vinden dat je dat dubbel en dik verdient!

3 Van Angela kregen we een verzoek voor haar collega en tevens vriendin die ziek is. Dit begint zijn tol te eisen. We bewonderen de manier waarop ze het allemaal doet en weten zeker dat we haar met een aantal adviezen weer het gevoel kunnen geven dat ze er mag zijn!’

Uiteraard houden we jullie op de hoogte en doen we later verslag van de imagoconsults. Zelf kun je voor de feestdagen met de 13 tips van Juliette en Renée uit de voeten voor een stralende kerst!

sterren

 

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *