Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

De fenomenale reis van Geronimo Stilton

Fantasia-De-fenomenale-reis-Geronimo-Stilton-2 (1)

Vanuit Italië heeft Geronimo Stilton ook de harten van veel Nederlandse en Vlaamse jonge lezers veroverd. De bijzondere muis, vernoemd naar een Brits stukje kaas, neemt zijn fans in elk boek mee op avontuur. Spectaculair zijn vooral de boeken in de Fantasia-reeks, met gouden pagina’s, stukjes pagina die bijzonder lekker geuren en meer verrassingen die het lezen nét even spannender maken.

Fantasia-De-fenomenale-reis-Geronimo-Stilton

Onlangs verscheen – precies tien jaar na het verschijnen van Geronimo’s allereerste boek – deel 9 in de Fantasia-reeks. Dit maar liefst 720 pagina’s tellende boek is nog spectaculairder dan de eerdere delen, met 3D-plaatjes, mythische geuren en bovenal een nieuw avontuur.

Deze keer laat feeënkoningin Florina de Fleur Geronimo ophalen door een gouden feniks. Geronimo kijkt er naar uit Florina weer te zien, maar zijn vriendin blijkt nors en knorrig te zijn. Ze draagt Geronimo op zeven magische voorwerpen te verzamelen: het Collier der Zoete Dromen, het Obscurant Pulver, de Kristallen Sarcofaag, de groene haren van de Drie Foeilelijke Feeksen, het Stenen Masker, de Ketting die Vast Niet Losmaakt en een ampul met Intens Verdriet.

Fantasia-De-fenomenale-reis-Geronimo-Stilton-2 (2) Fantasia-De-fenomenale-reis-Geronimo-Stilton-vuurvogel

Geronimo gaat op pad en begint aan een zinderende zoektocht, een ongeëvenaarde ontdekkingsreis die de fans van Geronimo vast weer zullen verslinden!

Fantasia IX – De fenomenale reis | Geronimo Stilton | ISBN 9789085922858 | € 34,50 | uitgeverij De Wakkere Muis | bestel Fantasia IX via deze link bij bol.com

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *