Home » Italië dichtbij » Buonissimo – nieuw magazine voor liefhebbers van Italië
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Buonissimo – nieuw magazine voor liefhebbers van Italië

Tussen twee heerlijke reizen naar Italië in, worden we verrast met Italiaanse post op de deurmat. Het is de tweede editie van het nieuwe magazine Buonissimo, een smakelijke verzameling verhalen over en uit Italië. Altijd welkom, zo’n dubbeldikke dosis Italiaanse inspiratie – en zeker als we net terug zijn uit ons tweede vaderland en extra heimwee hebben.

Buonissimo

Extra leuk ook omdat Ciao tutti een beetje bij de totstandkoming van dit magazine betrokken was. Saskia was door Steven Van Raemdonck eerder al gevraagd om mee te werken aan dit nummer, dat grotendeels over la bella Sicilia gaat. Ze schreef een zoeter dan zoet verhaal over de typische Siciliaanse dolci:

Buonissimo-la-dolce-sicilia

Maar er is meer heerlijks, zoals een interview met Hedwig Zeedijk, journaliste in Rome; een kleurrijk artikel over Taormina; een mooi verhaal over Andrea Camilleri, de geestelijk vader van Montalbano; een reisreportage langs de Griekse overblijfselen in ‘het land van lava’; een volledig in het Italiaans geschreven artikel over Palermo, de hoofdstad van het eiland, en heerlijke recepten.

Buonissimo-1 Buonissimo-2 Buonissimo-3 Buonissimo-4

Naast Sicilië breng je al lezend een bezoek aan Genua, fiets je naar Ravenna en eet je slow food in Leuven. Buonissimo!

Buonissimo is te koop in de Belgische tijdschriftenzaken. Buonissimo is tevens verkrijgbaar bij Delhaize, Albert Heijn en Carrefour in België.

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *