Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Taalhuis Amsterdam – kleine talenschool met grootse plannen

Vanaf 1 september verzorgt Manuela Borghetti van Taalhuis Amsterdam onze rubriek Italiaans in beeld. Anneke Panella, die voor ons elke week 10 nieuwe Italiaanse woorden in beeld bracht, gaat zich vooral richten op cursussen Engels. We willen Anneke hartelijk bedanken voor alle Italiaanse woorden die ze jullie (en ons soms ook) heeft geleerd en wensen haar veel succes. In bocca al lupo!

ABC-pasta-Italie

Om deze ‘troonwisseling’ te vieren, mogen we namens Taalhuis Amsterdam een gratis cursus Italiaans weggeven! Doe snel mee, want de cursussen starten in de eerste week van september!

Taalhuis Amsterdam
Taalhuis Amsterdam is een huis voor mediterrane talen in hartje Amsterdam. Het is de kleinste talenschool van de stad. In het kleine pandje is plaats voor groepen van maximaal 8 cursisten, maar dat is ook precies genoeg! Zo is er voldoende individuele aandacht en hebben de klassen geen niveauverschillen.

Piazza-Navona-Rome-fonteinen

Manuela Borghetti verzorgt de Italiaanse lessen. Manuela komt uit Milaan en heeft een passie voor communicatie en talen. Ze studeerde vreemde talen aan de Universiteit voor tolken en vertalers in Milaan, maar deelt haar liefde voor Italiaans nu met Nederlandse studenten in hartje Amsterdam.

Taalhuis-Amsterdam-Manuela-Borghetti-ItaliaansManuela Borghetti

Vanaf 5 september verzorgt Manuela elke vrijdagmiddag onze rubriek Italiaans in beeld. In bocca al lupo!

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *