Ga op pad met onze City Walks!

Studiolingua vliegt uit – Italiaans leren in (bijna) heel Nederland

Italiaans-taal (1)

Vorige week kregen we van Manuela Talana, directeur bij taalschool Studiolingua in Amsterdam, una buona notizia: vanaf januari 2015 breidt Studiolingua, tot nu toe alleen gevestigd in Amsterdam, uit. Ook in Alkmaar, Amersfoort, Breda, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg en Utrecht kun je nu bij Studiolingua terecht. Voorlopig alleen voor cursussen voor beginners (niveau A1). Uiteraard kun je in 2015 ook in Amsterdam nog steeds terecht voor taalcursussen, ook voor gevorderden.

De cursussen bieden dezelfde kwaliteit, passie en persoonlijke benadering die we van Studiolingua gewend zijn. De lessen worden gegeven door hoogopgeleide docenten met Italiaans als madrelingua, moedertaal, die specifiek opgeleid zijn voor het geven van les aan buitenlanders.

Italiaans-taal (2)

Heb je altijd al Italiaans willen leren maar kwam het er nooit van? Droom je stiekem van een vakantie in Italië waarbij je in rap Italiaans met de lokale bevolking praat? Of wil je wellicht graag naar het zuiden verhuizen om daar in la dolce vita te duiken? Grijp dan nu je kans en duik in 2015 in de schoolbanken!

Tijdens de colleges leer je aan de hand van alledaagse situaties de taal op een actieve manier te beheersen. Uiteraard wordt ook uitgebreid stilgestaan bij de beginselen van de grammatica. Dankzij de kleine lesgroepen (maximaal 15 leerlingen) is er ook genoeg tijd voor persoonlijke aandacht. De lessen worden gegeven door hoogopgeleide docenten met Italiaans of Spaans als moedertaal. Voor deelname aan beide cursussen is het niet noodzakelijk al enige voorkennis van de taal te hebben.

Italiaans

Italiaans én Spaans
Naast de uitbreiding naar bovengenoemde steden is er meer nieuws, want vanaf het nieuwe jaar biedt Studiolingua niet alleen cursussen Italiaans maar ook cursussen Spaans aan. Onder de naam Multilingua dompelen de docenten je onder in een wereld vol Spaanse woordjes, grammatica en conversatie.

Binnenkort zullen alle roosters en info over locaties en docenten beschikbaar zijn op Studiolingua.nl. Natuurlijk kun je Manuela nu alvast mailen als je meer informatie over deze cursussen wil of je alvast wil aanmelden voor een Italiaanse start van 2015. In bocca al lupo!

Ontdek onze droomplekken in Italië!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *