Home » Italiaanse taal » Muziek » Mario Biondi’s Beyond in Amsterdam
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Mario Biondi’s Beyond in Amsterdam

Mario-Biondi

Sinds mei genieten we van het nieuwe album van Mario Biondi, Beyond. Twee jaar na zijn prachtige Sun is er een nieuwe perfecte combinatie van soul, jazz en pop, met onder meer het prachtige Love is a Temple:

Meer van zijn nieuwe album luister je via deze link op Spotify. Smaakt dat naar meer?

Het goede nieuws is dat Mario Biondi tijdens zijn Beyond-tournee ook Amsterdam aan zal doen. Op woensdag 23 september is hij te zien en te horen in Q Factory (Atlantisplein 1, Amsterdam). De deuren gaan open om 20.00 uur en een uurtje later zal Mario Biondi het podium beklimmen om het publiek met zijn prachtige stem in vervoering te brengen. Tickets zijn verkrijgbaar via Q Factory.

Mario-Biondi-Beyond

Wie is Mario Biondi?
Mario Biondi is de zoon van een lokale Italiaanse volkszanger, van wie hij ook de artiestennaam Biondi heeft overgenomen. Hij heeft een warme diepe stem, waarmee hij in het Engels de mooiste nummers ten gehore brengt. Zijn stem doet denken aan crooners als Barry White, Isaac Hayes en Lou Rawls.

Zijn albums bevatten zowel ballads als dansnummers, met allemaal een jazzy karakter. In 2006 behaalde Mario Biondi in zijn vaderland Italië zijn eerste succes met het album Handful of Soul, nu is het de beurt aan Beyond om de hitlijsten te bestijgen.

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *