Ga op pad met onze City Walks!

50 Italiaanse hits voor een zinderende zomer

Het is zomer! Om meteen goed in een zomerse stemming te komen, hebben we 50 Italiaanse zomerhits voor je verzameld, van onder anderen Jovanotti, Giorgia, Zucchero, Irene Grandi, Paolo Conte, Domenico Modugno en Eros Ramazzotti.

Je vindt deze 50 Italiaanse canzoni d’estate heel handig in een Spotify-playlist (die je gratis kan beluisteren als je je aanmeldt bij Spotify), die je kunt downloaden door één klik op onderstaand zonnetje. Vervolgens kun je je drie uur lang onderdompelen in de Italiaanse zomer en laat je de zinderende Italiaanse zomer door je speakers knallen!

zon-zomerhits-Italië-2016

Ontdek onze droomplekken in Italië!

7 reacties

 1. Waar kan ik die afspeellijst op Spotify vinden?

 2. Als je op de zon klikt (zoals ook in de tekst staat), dan opent de link naar de lijst in Spotify zich vanzelf!

 3. Leuke liedjes Saskia.

  Ff nog ’n vraagje, weet jij een goede en makkelijke (liefst gratis) App (Apple )
  om Italiaans te leren?

  Alvast Hartelijk dank!
  Groetjes Christa

 4. Ciao Christa! Kijk maar eens in dit artikel, dat brengt je vast al een eind op weg > https://ciaotutti.nl/italiaanse-taal/leer-je-zelf-italiaans/ In bocca al lupo!

 5. Hee Saskia,

  Ik had een reactie gegeven op de oproep om te logeren in een BenB in Noord Italië, maar dan ipv betalen engelse les geven aan de eigenaar.
  Nog iets van gehoord? Ik spreek en schrijf goed italiaans dus kan hem zelf mailen, alleen ben z’n adres kwijt. Hellup…Kun jij het vinden? Alvast bedankt.

 6. Ciao Elvira, helaas weet ik niet zo 123 wat je bedoelt… Is het al een oude oproep? Want ik kan me een recent bericht niet herinneren, sorry!

 7. Leuk! Ik moet nog op vakantie en was precies naar dit soort muziek opzoek om te luisteren als ik lekker lui op het strand lig. Bedankt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *