Home » Italiaanse taal » Italiaans in beeld » Italiaanse les
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Italiaanse les

Vanaf 9 september beginnen bij Taalhuis Amsterdam nieuwe cursussen Italiaans voor verschillende niveaus. Je leert de grammatica maar er wordt ook uitgebreid stil gestaan bij de Italiaanse cultuur, een uitgebreide woordenschat en zinnetjes waarmee je meteen kunt communiceren – allemaal zoveel mogelijk in het Italiaans. Manuela bereidt je vast voor met 10 woorden over het leren van een taal.

Italiaans-leren

Nog meer Italiaans leren? Meld je dan aan voor een van de cursussen Italiaans bij Taalhuis Amsterdam. Wil je hier komend seizoen graag Italiaans leren, dan hebben we nu een mooi extraatje voor je. Als je je aanmeldt voor een cursus Italiaans en erbij vermeldt dat je een lezer van Ciao tutti bent, dan krijg je van Taalhuis Amsterdam een fles prosecco – om te proosten op de start van je nieuwe cursus.

Vlaggetje-1-klein

il corso di lingua > de taalcursus

Vlaggetje-2-klein

il vocabolario > de woordenschat

Vlaggetje-3-klein

la lezione > de les

Vlaggetje-4-klein

l’insegnante > de docent

Vlaggetje-5-klein

lo studente > de student/cursist

Vlaggetje-6-klein

la lavagna e il pennarello > het bord en de viltstift

Vlaggetje-7-klein

i compiti > het huiswerk

Vlaggetje-8-klein

il libro di testo/ il manuale > het lesboek

Vlaggetje-9-klein

gli esercizi > de oefeningen

Vlaggetje-10-klein

le traduzioni > de vertalingen

♥♥♥

Ciao tutti’s rubriek Italiaans in beeld wordt verzorgd door Manuela Borghetti. Manuela komt uit Milaan en heeft een passie voor communicatie en talen. Ze studeerde vreemde talen aan de Universiteit voor tolken en vertalers in Milaan, maar deelt haar liefde voor Italiaans nu met Nederlandse studenten in hartje Amsterdam, bij Taalhuis Amsterdam, én elke vrijdag met alle Ciao tutti-lezers.

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Steun Ciao tutti & Italië!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *