Download gratis de Ciao tutti app

Gnudi di cavolo nero e ricotta van Jul’s Kitchen

Met het koude winterweer gaat er niets boven Italiaans comfort food: stevige pasta’s, romige risotto’s, een goedgevulde minestrone… Wie eens iets anders wil, maakt deze gnudi, ‘naakte’ ravioli, dus de vulling zonder pastajasje.

Wij maken graag dit recept van Jul’s Kitchen, met boerenkool, knoflook, nootmuskaat, Parmezaanse kaas en ricotta, geserveerd met een saus van boter, salie en guanciale. De perfecte manier om na een wandeling of fietstocht lekker op te warmen, zeker als je er een mooie rode wijn bij serveert. Buon appetito!

foto: Jul’s Kitchen

Manuela deelt tien woorden mét vertaling uit het recept van Jul’s Kitchen. Kom je er toch niet uit, check dan het recept in het Engels.

Vlaggetje-1-klein

scolare > afgieten

Vlaggetje-2-klein

morbido > zacht

Vlaggetje-3-klein

immergere > dippen / dopen

Vlaggetje-4-klein

strizzare > persen / uitknijpen

Vlaggetje-5-klein

lo schiacciapatate > de aardappelstamper

Vlaggetje-6-klein

rosolare > aanbraden, bruin bakken

Vlaggetje-7-klein

generosamente > overvloedig

Vlaggetje-8-klein

umido > vochtig

Vlaggetje-9-klein

croccante > knapperig

Vlaggetje-10-klein

galleggiare > drijven

Schrijf je (gratis) in voor de Ciao tutti nieuwsbrief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *