Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

La ragazza nella nebbia

Vanaf 5 september 2019 draait de Italiaanse film La ragazza nella nebbia (‘het meisje in de mist’) in de Nederlandse bioscopen, met onder anderen Toni Servillo (die we kennen van onder meer La grande bellezza) en Alessio Boni.

In het Italiaanse dorp Avechot (een imaginair dorpje in de omgeving van Bolzano en Bressanone, in de regio Trentino-Alto Adige) is de vijftienjarige Anna Lou spoorloos verdwenen. De eigenaardige detective Vogel wordt gevraagd om mee te werken aan de zaak. Hij onderzoekt of de verdwijning een opstandige tieneractie is of dat er in het dorp een wolf in schaapskleding rondloopt…

foto’s: Loris T. Zambelli

We zullen niet te veel verklappen, want de kracht van de film zit hem juist in de verrassende wendingen, de gevolgen van de kunst van het manipuleren en de sterke dialogen. De regisseur van La ragazza nella nebbia is namelijk Donato Carrisi, die de film baseerde op zijn gelijknamige roman en daarmee een grote rol reserveerde voor woorden en de kracht die daarvan uit kan gaan.

Bekijk alvast de trailer:

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

4 reacties

  1. ben erg benieuwd

  2. Wat een prachtige film!

    Daar wil ik graag met mijn zus naartoe.

  3. BRAVISSIMO voor mijn dochter en ik.

  4. Met deze film zal ik mijn man eindelijk kunnen overtuigen dat het de moeite is om de online cursus Italiaans te volgen, zodat we binnen enkele jaren kunnen verhuizen naar “la bella Italia”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *