Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

6 Underground – spectaculaire race door Italië met Ryan Reynolds

Een kijktip voor komende winter: 6 Underground, een snelle actiefilm die vanaf 13 december exclusief te zien is op Netflix!

In 6 Underground maak je kennis met een nieuw soort held. Zes miljardairs van over de hele wereld, die hun eigen dood in scène hebben gezet, vormen samen een team om te strijden tegen een aantal grote criminelen.

Hun team opereert onder leiding van een mysterieuze aanvoerder (vertolkt door Ryan Reynolds), met codenaam One. Ook de anderen krijgen allemaal een cijfer als codenaam: Dave Franco is Two, Manuel Garcia-Rulfo is Three, Adria Arjona is Four, Corey Hawkins is Five en Mélanie Laurent is Six.

© 2019 Netflix

Naast hun buitengewone talent zijn ze geselecteerd vanwege hun enorme drive om het verleden uit te wissen en onze toekomst voorgoed te veranderen. Hoewel de leden van het zeskoppige team anoniem opereren, zullen hun spectaculaire acties geschiedenis schrijven en nooit worden vergeten…

De beelden van 6 Underground zijn alvast veelbelovend: je ziet een felgroene Alfa Romeo door het centrum van Florence scheuren, waarbij hij een spoor van vernietiging achter zich laat. Een botsing met Michelangelo’s David kan maar nét worden voorkomen.

Bekijk alvast de trailer en zet 13 december in je agenda voor de volledige actiefilm!

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *