Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Win het vierde seizoen van misdaadserie Gomorra op dvd!

Sinds 4 juni kluistert Lumiereseries.com je aan het scherm, met wekelijks drie nieuwe afleveringen van het vierde seizoen van de populaire misdaadserie Gomorra. Op 25 juni is de serie compleet, dus wie wil bingewatchen moet nog even geduld hebben.

Op 25 juni verschijnt het vierde seizoen van de serie ook op dvd. Namens Lumière Crime Series mogen we drie lezers trakteren op deze nieuwe dvd. Lees snel verder hoe je kans maakt én wat je van dit vierde seizoen kunt verwachten.

Het vierde seizoen van Gomorra
Nadat ze door een hel zijn gegaan en Genny zijn broer en aartsvijand Ciro heeft verloren, moeten Genny en Patrizia voor een nieuw machtsevenwicht zorgen. Ondertussen heeft de bende van Enzo en Valerio de leiding in Napels geconsolideerd. Allen krijgen echter te maken met nieuwe bedreigingen en meedogenloze vijanden, terwijl de stad terug dreigt te keren naar bloedige tijden.

Om zijn familie te beschermen staat Genny voor zware keuzes. Hij besluit dat het tijd is voor ingrijpende veranderingen. Om zich in de gemeenschap te rehabiliteren, stapt hij de zakenwereld binnen en neemt hij afstand van oude relaties. Zijn opmars naar de top leidt hem naar Londen en brengt grote financiële risico’s met zich mee, terwijl Azurro een steeds grotere rol speelt in het Savatano imperium. Opnieuw dreigt er een oorlog uit te breken.

De serie Gomorra is gebaseerd op de bestseller van Roberto Saviano en de speelfilm van Matteo Garrone, die in Cannes werd bekroond met de Grote Juryprijs. Eerder genoten we al van Gomorra – seizoen 1, Gomorra – seizoen 2 en Gomorra – seizoen 3.

Het vierde seizoen bestaat uit twaalf afleveringen van elk zestig minuten. De dvd verschijnt op 27 juni en is al te reserveren bij bol.com. Wil je nu al kijken? Check dan Lumiereseries.com.

Win de dvd van seizoen 4 van Gomorra!
Namens Lumière Crime Series mogen we drie lezers trakteren op deze nieuwe dvd. Kans maken? Vul dan voor 30 juni 2019 onderstaand mail&winformulier in o.v.v. Gomorra seizoen 4 (bij Wat wil je winnen?). De prijswinnaars krijgen na afloop van de actie automatisch bericht.

Je voornaam (verplicht)

Je achternaam (verplicht)

Je email (verplicht)

Wat wil je winnen?

Je bericht

Wil je de Ciao tutti nieuwsbrief ontvangen?

We ontvangen erg veel spam en daarom vragen we je deze karakters in te vullen (exact, dus hoofdlettergevoelig)
captcha

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *