Home » Italiaanse taal » Film » Florence en de Uffizi in 3D in de bioscoop
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Florence en de Uffizi in 3D in de bioscoop

Na het grote internationale succes van de film The Vatican Museums 3D (die door maar liefst 225.000 kijkers werd bekeken, in tweeduizend filmzalen in zestig verschillende landen), presenteert Sky 3D nu Florence and the Uffizi Gallery 3D.

Florence-Uffizi-film-3D-2

De film neemt je mee naar Florence, hart van de renaissance – in een duizelingwekkende reis langs tal van meesterwerken in de stad.

Je kunt alle bijzondere kunstwerken die Florence rijk is op een unieke manier bewonderen. Van heel dichtbij natuurlijk, maar ook vanuit bijzondere invalshoeken. Ruim tien locaties uit ‘openluchtmuseum’ Florence en honderdvijftig kunstwerken vullen het scherm.

koepel-Duomo-Florence

Van de Cappella Brancacci (met de mooiste fresco’s van heel Florence) tot het Bargello (met de unieke David van Donatello), van de indrukwekkende Duomo met Brunelleschi’s meesterlijke koepel tot het Palazzo Vecchio, van Michelangelo’s David tot de Galleria degli Uffizi, waar je zelfs een kijkje kunt nemen in de Tribuna, die normaal gesproken alleen van buitenaf te bewonderen is.

Florence-Uffizi-film-3D (1)Florence-Uffizi-film-3D (3) Florence-Uffizi-film-3D (3a) Florence-Uffizi-film-3D (6) Florence-Uffizi-film-3D

In de Uffizi ontmoet je onder anderen Giotto, Piero della Francesca, Rafaël, Titiaan, Leonardo da Vinci, Michelangelo, Botticelli (met de wereldberoemde La Primavera en De Geboorte van Venus), Caravaggio en Artemisia Gentileschi.

Florence-Uffizi-film-3D (2) Florence-Uffizi-film-3D (4) Florence-Uffizi-film-3D (7)foto’s: Florence and the Uffizi Gallery | Sky

Geniet nu alvast van een voorproefje:

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *