Ga op pad met onze City Walks!

Win een Panettone Classico Glassato van Bonifanti!

Langzaam beginnen we af te tellen naar Kerstmis. Onze eerste prioriteit is niet het verzamelen van prachtig ingepakte cadeautjes, het samenstellen van het kerstmenu of het vinden van de mooiste boom. Nee, boven aan ons lijstje staat het vinden van de allerlekkerste panettone, hét Italiaanse kerstsymbool bij uitstek.

Gelukkig hoefden we dit keer niet ver te zoeken, want Panettone-shop.nl importeert direct uit Italië een uitgebreid assortiment panettones, variërend in samenstelling en grootte. Naast de klassieke variant is het assortiment dit jaar uitgebreid met een aantal nieuwe bijzondere smaakcombinaties, zoals een panettone met koffie en chocolade en een panettone met gekonfijte perzik, amaretto en chocolade.

Benieuwd? Namens Panettone-shop.nl mogen we drie lezers trakteren op de Panettone Classico Glassato van Bonifanti. Lees snel verder hoe je kans maakt op zo’n buonissimo panettone!

Wat kun je winnen?
Bonifanti’s Panettone Classico Glassato (€ 17,95) weegt maar liefst 750 gram en is gevuld met rozijnen en gekonfijte sinaasappel- en citroenschillen. Bovenop prijkt een laag van verkruimelde hazelnoten en hele amandelen. De panettone is met de hand feestelijk verpakt, waarmee het ook een perfect decembercadeau is.

Waarom de panettone van Bonifanti zo buonissimo is
In 1932 maakte Vincenzo Bonifanti in de werkruimte achter zijn bakkerswinkel de eerste variant op de klassieke panettone. Hij koos voor een decoratie van de uitstekende hazelnoten uit de Langhe boven op de kerstcake; het begin van een unieke traditie, met tegenwoordig een uitgebreid assortiment aan panettones.

Wat denk je bijvoorbeeld van een panettone met peer en chocolade, van een panettone met koffie en chocolade of van een panettone met appel en rozijnen? Of ga je liever voor een panettone met kersen, met grappa of met perzik, chocolade en amaretto?

Voor elke panettone heeft Bonifanti drie dagen werk, zorg en aandacht nodig. Niet alleen omdat Bonifanti eigen zuurdesemgist met unieke eigenschappen gebruikt (dat al meer dan tachtig jaar dagelijks wordt ververst door er water en deeg aan toe te voegen), maar ook omdat elke stap goed gecontroleerd wordt. Alle panettones worden bovendien zorgvuldig met de hand van een fraaie verpakking voorzien.

Win Panettone Classico Glassato van Bonifanti!
Namens Panettone-shop.nl mogen we drie lezers trakteren op een buonissimo klassieke panettone van Bonifanti. Kans maken? Vul dan voor 30 november 2018 onderstaand mail&winformulier in o.v.v. Panettone (bij Wat wil je winnen?). De prijswinnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht.

Je voornaam (verplicht)

Je achternaam (verplicht)

Je email (verplicht)

Wat wil je winnen?

Je bericht

Wil je de Ciao tutti nieuwsbrief ontvangen?

We ontvangen erg veel spam en daarom vragen we je deze karakters in te vullen (exact, dus hoofdlettergevoelig)
captcha

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek onze droomplekken in Italië!

Een reactie

  1. de panetonne Cillegia e ciocolate lijkt me wel een heel goede combinatie, ouderwets gedurfd, yin en yan kan hier perfect in de juist combinatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *