Ga op pad met onze City Walks!

Win een Panettone Classico Glassato van Bonifanti!

Langzaam beginnen we af te tellen naar Kerstmis. Onze eerste prioriteit is niet het vinden van de mooiste boom, het verzamelen van prachtig ingepakte cadeautjes of het samenstellen van het kerstmenu. Nee, boven aan ons lijstje staat het vinden van de allerlekkerste panettone, bij uitstek hét Italiaanse kerstsymbool.

Gelukkig hoefden we dit keer niet ver te zoeken, want in de Panettone-shop schittert de Panettone Classico Glassato van Bonifanti. Niet alleen sloegen we alvast groot in voor onszelf, ook mogen we namens Panettone-shop drie lezers blij maken met deze pracht van een panettone!

Bonifanti’s Panettone Classico Glassato (€ 17,95) weegt maar liefst 750 gram en is gevuld met rozijnen en gekonfijte sinaasappel- en citroenschillen. Bovenop prijkt een laag van verkruimelde hazelnoten en hele amandelen. De panettone is met de hand feestelijk verpakt, waarmee het ook een perfect decembercadeau is.

Waarom de panettone van Bonifanti zo buonissimo is
In 1932 maakte Vincenzo Bonifanti in de werkruimte achter zijn bakkerswinkel de eerste variant op de klassieke panettone. Hij koos voor een decoratie van de uitstekende hazelnoten uit de Langhe boven op de kerstcake; het begin van een unieke traditie, met tegenwoordig een uitgebreid assortiment aan panettones.

Wat denk je bijvoorbeeld van een panettone met peer en chocolade, van een panettone met kers en abrikoos of van een panettone met appel en kaneel? Of ga je liever voor een panettone met kersen of met marrons glacées? Bonifanti maakt daarnaast ook panettoncini (mini-panettones), van 100 of van 130 gram.

Voor elke panettone heeft Bonifanti drie dagen werk, zorg en aandacht nodig. Niet alleen omdat Bonifanti eigen zuurdesemgist met unieke eigenschappen gebruikt (dat al meer dan tachtig jaar dagelijks wordt ververst door er water en deeg aan toe te voegen), maar ook omdat elke stap goed gecontroleerd wordt. Alle panettones worden bovendien zorgvuldig met de hand van een fraaie verpakking voorzien.

Win een Panettone Classico Glassato uit de Panettone-shop!
Namens Panettone-shop mogen we drie lezers blij maken met de Panettone Classico Glassato van Bonifanti. Kans maken? Vul dan voor 30 november 2017 onderstaand mail&winformulier in o.v.v. panettone (bij Wat wil je winnen?). De drie winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht.

Je voornaam (verplicht)

Je achternaam (verplicht)

Je email (verplicht)

Wat wil je winnen?

Je bericht

Wil je de Ciao tutti nieuwsbrief ontvangen?

We ontvangen erg veel spam en daarom vragen we je deze karakters in te vullen (exact, dus hoofdlettergevoelig)
captcha

Ontdek onze droomplekken in Italië!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *