Home » Italiaans eten » Win een Italiaanse kookworkshop!
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Win een Italiaanse kookworkshop!

Speur jij internet en kookboeken af naar smaakvolle, nieuwe gerechten? Kook je graag voor vrienden en familie? Lees dan snel verder, want we hebben een heerlijke prijs in petto!

kookworkshop-Accademia-Barilla

Wist je dat je sinds mei 2013 als liefhebber van de Italiaanse keuken gewoon in Nederland terecht kunt voor een uniek aanbod van trainingen en cursussen op het gebied van de Italiaanse gastronomie? Sinds mei 2013 heeft ROC Rijn IJssel zich als exclusieve partner voor de Benelux verbonden aan Academia Barilla te Parma. met als doel om de authentieke en regionale keuken van Italië in Nederland, België en Luxemburg te promoten en te waarborgen.

Academia Barilla geeft diverse workshops, waarbij er naast de bereiding van pasta,risotto, vlees, vis, brood, desserts, pasta en pizza ook uitgebreid stil wordt gestaan bij de regionale verschillen en de diverse toepassingsmogelijkheden van deze voor de Italiaanse keuken zo kenmerkende gerechten.

Met de workshops Italiaanse Gastronomie til je jouw kookkunsten naar een hoger niveau. Je leert het authentieke Italiaanse koken van bevlogen docenten. Zij doceren originele Italiaanse recepten, waarmee je vervolgens thuis menig gast kunt laten watertanden.

kookworkshop-Accademia-Barilla

De technische aspecten, de verschillen per regio, maar zeker ook de finishing touch qua smaak en presentatie van je zelfgemaakte gerechten komen uitgebreid aan bod. De docenten zijn specialisten in hun vakgebied en geschoold in Italië in de Fundamentals of Italian Gastronomy.

Je vindt het actuele aanbod van de workshops op de website van Accademia Barilla. De workshops kosten € 65,- per persoon (inclusief BTW).

kookworkshop-Accademia-Barilla (2)

Win een Italiaanse kookworkshop!
Namens Academia Barilla mogen we een van jullie blij maken met gratis deelname (voor 2 personen) aan de workshop pasta/risotto op 21 oktober a.s.  Je leert pasta en risotto in de puurste vorm te bereiden, zoals de Italianen het bedoeld hebben. Je staat stil bij de regionale verschillen en de diverse toepassingsmogelijkheden van de gerechten.

Programma
17.30 uur: ontvangst met prosecco en typisch Italiaanse lekkernijen uit eigen bakkerij, uitleg programma en kennismaking met de chef
18.00 uur: start workshop – uiteraard verzorgt Academia Barilla passende Italiaanse wijnen, water en of fris tijdens de workshop
21.30 uur: einde programma

Je ontvangt van Academia Barilla natuurlijk alle originele recepturen en tijdelijk gebruik van een haltersloof.

Locatie
De workshops vinden plaats binnen Vakschool Wageningen in een fantastisch geoutilleerde omgeving. Vakschool Wageningen beschikt namelijk over een eigen hotel met congresfaciliteiten, brasserie, café, drie restaurants, professionele keukens, eigen bakkerijen, een uniek ijscentrum en tot slot een eigen bakkerijwinkel.

Het adres: Rijn IJssel Vakschool Wageningen | Hotel de Nieuwe Wereld, Marijkeweg 5 te Wageningen. Er is meer dan voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Kans maken?
Vul dan voor 10 oktober 2013 onderstaand winformulier in o.v.v. kookworkshop (bij Wat wil je winnen?)

Je voornaam (verplicht)

Je achternaam (verplicht)

Je email (verplicht)

Wat wil je winnen?

Je bericht

Wil je de Ciao tutti nieuwsbrief ontvangen?

We ontvangen erg veel spam en daarom vragen we je deze karakters in te vullen (exact, dus hoofdlettergevoelig)
captcha

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *