Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Voorproefje! Ciao tutti Special #2 – Alles over de Italiaanse keuken

Ciao tutti! Terwijl wij in la bella Italia nog hard werken aan een van de laatste onderdelen van onze nieuwe special, geven we jullie vandaag alvast een klein voorproefje van al het lekkers dat we hiervoor al hebben verzameld. De tweede editie van onze Ciao tutti Specials staat namelijk helemaal in het teken van de Italiaanse keuken. Niet met recepten, maar wel met alle ingrediënten die onmisbaar zijn als je in Italië lekker wilt eten en/of koken.

Ciao-tutti-special-Italiaanse-keuken-1

Uiteraard hebben we daar niet zomaar een opsomming van gemaakt, als ware het een boodschappenlijstje, maar hebben we al die heerlijkheden gegarneerd met culinaire verhalen, wetenswaardigheden en mooie foto’s waar het water je van in de mond loopt.

We vertellen hoe het ook alweer zit tijdens una giornata italiana (wanneer bestel je een cappuccino, wat zijn de gangen van een Italiaanse cena, vergeet niet pasta met alleen je vork te eten…) en wat de lekkerste kaas- en vleessoorten zijn (met voor de liefhebbers ook de specialiteiten met ingewanden). Daarnaast bieden we je woordenlijstjes op elk culinair gebied, zodat je nooit met je mond van tanden staat, en wijden we je in in de kwaliteitskeurmerken van wijn en olijfolie om (natuurlijk) af te sluiten met zoeter dan zoete lekkernijen.

Op dit moment hebben we hier al ruim 150 pagina’s mee gevuld, maar zoals gezegd zijn we nog niet klaar dus het wordt echt een special waar je lekker je tanden in kunt zetten. Kijk maar mee!

Ciao-tutti-special-Italiaanse-keuken-2 Ciao-tutti-special-Italiaanse-keuken-3 Ciao-tutti-special-Italiaanse-keuken-4 Ciao-tutti-special-Italiaanse-keuken-5 Ciao-tutti-special-Italiaanse-keuken-6 Ciao-tutti-special-Italiaanse-keuken-7 Ciao-tutti-special-Italiaanse-keuken-8 Ciao-tutti-special-Italiaanse-keuken-9 Ciao-tutti-special-Italiaanse-keuken-10

Watertanden tot 1 oktober
Heb je al zin in al dit lekkers? De Ciao tutti special Buon appetito! Alles over de Italiaanse keuken is voor € 5,95 te koop.

Ciao-tutti-special-Italiaanse-keuken-1

Klik hier om te bestellen

De Ciao tutti Special is een digitale uitgave. Na bestelling ontvang je zowel op de website als in je email, een link om de Ciao tutti Special te downloaden in PDF-formaat. Je kunt ‘m vervolgens opslaan en op meerdere apparaten, je pc, je laptop of tablet, van alle moois in je nieuwe Special genieten.

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

2 reacties

  1. Met adressen waar al (veel van) dat lekkers te koop is???

  2. Dat is wel een leuk idee voor een keer een special apart, anders kunnen we hem nog 3x dikker maken 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *