Home » Italiaans eten » Nutella in New York
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Nutella in New York

Ciao tutti! Even een update uit New York. Wát een heerlijke stad, in alle opzichten! Het bruist overal van de energie, maar er zijn ook genoeg groene plekken om even helemaal tot rust te komen, op je rug in het gras starend naar de blauwe lucht in Central Park bijvoorbeeld.

Bovendien zijn er ontzettend veel lekkere, originele Italiaanse restaurantjes en delicatessenzaken. Eigenlijk hebben we hier vooral Italiaans gegeten – het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan. Een uitgebreid verslag van alle lekkers en andere Italiaanse zaken in New York volgt later, maar we willen jullie vandaag alvast laten meegenieten van een van de upcoming Italiaanse adresjes in town.

Sweet cream and cookies

Heel binnenkort opent in Brooklyn namelijk een zogenaamde Nutelleria: een restaurant waar alles op de kaart geserveerd wordt met Nutella. Van crêpes en cornetti gevuld met Nutella tot wafels en pizza met een dikke laag Nutella om je tanden in te zetten.

Geen gekke manier om het 50-jarige jubileum van de wereldberoemde hazelnootpasta uit Piemonte ook in ‘la grande mela’ te vieren. Italianen en Italofielen zijn hier even helemaal thuis in Italië, met een Nutella-ontbijtje of -tussendoortje…

Nutelleria-1

Nutelleria-2

Ook genieten van Nutella in New York? Je vindt de Nutelleria prestissimo aan 82 5th Avenue, Park Slope, Brooklyn.

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *