Download gratis de Ciao tutti app

Koken met Karin – pizza en pasta voor kinderen

Iedereen is gek op pizza en pasta, toch? Dus waarom zou je die niet eens zelf maken? Met dit nieuwe kookboekje van Karin Luiten, die je wellicht kent van de website Koken met Karin, staat er in een handomdraai iets lekkers op tafel.

Het enige wat jij (of eigenlijk de kinderen) nog moet(en) bedenken is: wordt het pizza of pasta? In beide gevallen is er keuze genoeg, met recepten voor onder meer pizzadeeg, pizza rossa (rode pizza, met tomatensaus dus), pizza bianca (witte pizza, zonder tomatensaus), snelle pizzabroodjes, pasta met pesto, ovenpasta, lasagne en spaghetti met ballen.

Een klein voorproefje in beeld (want alleen tekst doet geen recht aan de stijl van Karins kookboeken, met illustraties die minstens zo veelzeggend zijn als woorden):

Een heerlijk cadeautje voor bambini die dol zijn op de Italiaanse keuken (fluister het Sinterklaas of de kerstman ook maar vast in)!

Koken met Karin – pizza & pasta | Karin Luiten | € 10,- | bestel Koken met Karin – pizza & pasta via deze link bij bol.com

Schrijf je (gratis) in voor de Ciao tutti nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *