Home » Italiaans eten » Italiaanse restaurants » Solo Venerdi – Italiaans dineren op vrijdag
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Solo Venerdi – Italiaans dineren op vrijdag

Vandaag openen in het Amsterdamse People’s Place (aan de Stadhouderskade nummer 5) de deuren van Solo Venerdi, een tijdelijk Italiaanse restaurant. Tot en met december kun je hier Italiaans dineren, maar – zoals de naam al aangeeft – dat kan alleen op vrijdag.

Solo-Venerdi-2

Onder leiding van chef-kok Otto Nout, die ook in de keuken van onder andere Le Garage, Incanto en Pianeta Terra stond, maak je kennis met zijn bijzondere gerechten uit verschillende delen van Italië. Klassieke recepten met een eigen twist, zoals terrine van gevogelte met compote van kweepeer en balsamicostroop en rotolo van kabeljauw in spinazie met truffel en pistache.

Elke vrijdag kunnen er 80 tot 100 gasten aanschuiven. De setting met lage tafels, een open keuken en de beste cocktails, wijnen en zelfgemaakte limoncello ademt de kenmerkende ontspannen sfeer van la bella Italia.

Solo-Venerdi

Reserveren kan telefonisch, maar alleen op vrijdag vanaf 15.00 uur, via 020-7098313 of per mail via eten@solovenerdi.nl.

Elke dag lekker Italiaans eten
Lekker Italiaans eten, maar niet op vrijdag? Morgenochtend tippen we 13 Italiaanse restaurants in Nederland waar je (bijna) elke dag kunt aanschuiven!

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *