Ga op pad met onze City Walks!

FoodWeLoveBox brengt la bella vita bij je thuis

Struinen door lokale delicatessenwinkeltjes is altijd een feest. Een bijzondere kaas, een grappige soort pasta, funghi porcini, worst met venkel, een goede fles wijn, vrolijk gekleurde blikjes, mooie olijfolie… tussen de uitgestalde producten, vaak van de lokale ambachtelijke producenten, valt altijd wel iets lekkers te ontdekken.

Komende week geen tijd om net als wij in Italië boodschappen te doen? Niet getreurd, FoodWeLove brengt die ervaring nu bij  je thuis. Een abonnement op de delicatessen service bezorgt je elke maand een box met een selectie ambachtelijke delicatessen om je vingers bij af te likken. Compleet met beschrijving, herkomst en recept. De inhoud is altijd een verrassing – en deze maand is het een bijna 100 procent Italiaanse verrassing!

FoodWeLoveBoxde inhoud van een eerdere box – met Martelli-pasta!

FoodWeLove mei – ‘ la bella vita’
FoodWeLove brengt deze maand een stukje Italië naar je keuken. In de FoodWeLoveBox van mei ontvang je een selectie delicatessen met een Italiaans tintje en authentieke recepten waarmee je in een handomdraai een heerlijk Italiaans gerecht op tafel kunt zetten. Ook laat FoodWeLove zien dat de beste ‘Italiaanse producten’ gewoon bij jou om de hoek te verkrijgen zijn – een heerlijk alternatief voor de Italiaanse alimentari!

Natuurlijk zijn jullie als Italiëliefhebbers net als wij enorm benieuwd naar wat er deze maand in de FoodWeLoveBox zit. Dat weten we zelf echter ook nog niet – het leuke is dat het een verrassing blijft totdat je de doos thuis opent!

FoodWeLoveBox2

Wat we wel alvast weten, is dat er tussen de vijf en zeven producten van eersteklas kwaliteit in zitten. Eén daarvan kun je altijd onmiddellijk burgermeester maken, één daarvan pas je zo in je doordeweekse recept en de andere zijn voor langduriger gebruik. De box wordt elke maand bij je thuisbezorgd met een korte beschrijving. Op de website van FoodWeLove en op Facebook vind je meer achtergronden over de leveranciers en recepten die je kunt maken met de ingrediënten, mocht je om inspiratie verlegen zitten.

Win een FoodWeLoveBox – la bella vita!
Benieuwd? Ciao tutti mag namens FoodWeLove twee boxen weggeven! Wil je kans maken? Vul dan voor 20 mei 2013 onderstaand winformulier in o.v.v. FoodWeLove en wie weet ben jij een van de gelukkigen! De enige tegenprestatie? Ons na ontvangst van de box laten meegenieten van alle lekkers wat erin zit, aan de hand van foto’s en een klein stukje tekst – dat we natuurlijk op Ciao tutti plaatsen. Word je nog beroemd ook!

Wil je er zeker van zijn dat er eind mei een Italiaanse delicatessenwinkel aan je deur staat?
Bestel dan snel een van de FoodWeLoveBoxen – er zijn er nog zo’n 55 beschikbaar!

Je voornaam (verplicht)

Je achternaam (verplicht)

Je email (verplicht)

Wat wil je winnen?

Je bericht

Wil je de Ciao tutti nieuwsbrief ontvangen?

We ontvangen erg veel spam en daarom vragen we je deze karakters in te vullen (exact, dus hoofdlettergevoelig)
captcha

FoodWeLoveBox3

Weg bij de supermarkt
FoodWeLove is een initiatief van Marleen Basart. Marleen was succesvol category manager bij de grootste supermarkt van Nederland en in die functie kwam ze de mooiste ambachtelijke en authentieke merken tegen. Tot Marleens verdriet kregen de meeste daarvan nooit een kans in de supermarkt. Toen ze na een hectische week bij de grootgrutter haar carrière eens op een rij zette, besloot ze haar baan op te zeggen, haar hart te volgen en FoodWeLove op te richten. In december 2012 kwam haar eerste FoodWeLove box uit. De 300 dozen waren in een week uitverkocht.

FoodWeLove-logo

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek onze droomplekken in Italië!

2 reacties

  1. L.S.

    Wat heb ik genoten van het boek ” de verloren dochter”

  2. Fijn Margot! Hopelijk schrijft Lucretia Grindle snel weer een boek met een Italiaans tintje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *