Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Doe mee aan Ciao tutti’s Italiaanse IJstest 2015!

Logo-IJstest-2015Wij zijn dol op Italiaans ijs – en we zijn vast niet de enigen. Op reis door Italië eten we elke dag minimaal één bolletje en ook in eigen land mag je ons wakker maken voor een heerlijke gelato.

Deze zomer gaan we op zoek naar het lekkerste Italiaanse ijs in Nederland en Vlaanderen. Dat kunnen we natuurlijk niet alleen doen (dan vliegen de kilo’s eraan) dus vandaar dat we aan jullie vragen om ons te helpen.

Wat je hiervoor moet doen? Niets meer dan een paar ijsjes eten. Natuurlijk mag je je favoriete Italiaanse ijssalon nog eens bezoeken, maar je mag ook een ijssalon beoordelen die je nog helemaal niet kent. Zo ontdek je in eigen omgeving of tijdens een vakantie in eigen land misschien wel een Italiaans pareltje…

smaken-ijs-Italië-gelateria-2

Iedereen mag meedoen: jong, oud, man, vrouw – we willen het liefst zoveel mogelijk proevers. Je kunt je aanmelden door ons een e-mail te sturen. Dan mailen we je het proefformulier met een aantal vragen, dat je vervolgens na het proeven aan ons terugstuurt. Uiteraard mag je bij meerdere ijssalons proeven – de hele zomer lang!

Wij verzamelen alle formulieren en zullen vervolgens zelf gaan proeven bij de ijssalons die door jullie goed zijn beoordeeld. Eind augustus zullen we de drie beste ijssalons bekend maken – en de betreffende ijssalons in het zonnetje zetten.

smaken-ijs-Italië-gelateria

Als proever maak je zelf ook kans op mooie prijzen. Niet alleen zullen we met drie proevers na de uitslag van Ciao tutti’s Italiaanse ijstest een gelato gaan eten, je maakt bovendien kans op mooie Italiaanse (kook)boeken om nóg meer van de Italiaanse keuken te proeven.

Meld je dus snel aan en proef deze zomer met ons mee!
Saskia, Willemijn, Sophie & Hans

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

5 reacties

 1. Buongiorno .Saskia

  Una buona idea,ma purtroppo ,per me fa troppo caldo andare fuori,oggi mango un gelato a casa!!

  Cari Saluti
  Ria

 2. Ciao Ria! Je hoeft natuurlijk niet vandaag te gaan proeven, dat kan de hele zomer lang.
  Maar geniet vandaag eerst van een ijsje thuis!

 3. We doen graag mee aan de test

 4. Helaas, ik woon niet in Nederland maar Trio in de Stenstraat van Arnhem moet zeker beoordeeld worden!!!

 5. Die gaat op het lijstje, grazie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *