Home » Gastblog » Vier Valentijn in Milaan!
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Vier Valentijn in Milaan!

Pia Bruijn gaf ons vandaag vanuit Milaan twee originele Valentijntips, die we graag met jullie delen.

Romantisch bezoek aan Castello Sforzesco
Heb je een romantisch weekend in Milano gepland? Tussen het shoppen door is een bezoek aan het sprookjesachtige Castello Sforzesco in het hart van de stad zeker de moeite waard. Speciaal voor San Valentino wordt het kasteel ook ’s avonds opengesteld. Onder begeleiding van een gids ontdek je de geschiedenis van deze immense citadel met als hoogtepunt Michelangelo’s Pietà Rondanini.

Pieta Rondanini

De speciale avondrondleiding kost € 28 per stel en begint om 19.30 uur. Kijk voor meer informatie op de website van het Castello Sforzesco. Het boeken van het speciale Valentijnsbezoek kan via deze link.

KAMA Sex & Design
Bij San Valentino denk je aan liefde en als je aan liefde denkt, denk je ook aan seks… In de Triennale, het Italiaanse Instituut voor design, architectuur en mode in Milaan, loopt tot 10 maart de geraffineerde en beslist niet vulgaire tentoonstelling KAMA Sex & Design. Op donderdagavond 14 februari heeft elk koppel (boven de 18 jaar) vanaf 20.00 uur gratis toegang. Het Instituut is dan tot 23.00 uur geopend. Genoeg tijd om ook de vaste collecties en het gebouw waarin deze gehuisvest zijn, te bezoeken, want ook deze zijn zeer de moeite waard.

Triennale

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *