Home » Gastblog » Een heerlijke week bij Agriresidence Vista Mare
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Een heerlijke week bij Agriresidence Vista Mare

Bart Lintjens was dit voorjaar de gelukkige winnaar van onze winactie waarbij we namens Tritt een vakantie bij Agriresidence Vista Mare in Toscane mochten weggeven. Inmiddels is Bart alweer een paar weken terug van een heerlijke vakantie in Riparbella, waarvan hij ons vandaag laat meegenieten.

Agriresidence-Vista-Mare-Toscane (1)

Bart: ‘Het was in februari een echte verrassing om gebeld te worden door Saskia met het leuke nieuws dat we een weekje vakantie in Italië hadden gewonnen. Voor Italiëfans een echt cadeautje!

Als we komen aanrijden, over de kronkelige steile weg die omhoog leidt, zagen we een heel mooi imposant gebouw liggen. Verspreid over het terrein liggen enkele andere gebouwen. Zullen we daar moeten zijn?

Ja, dat is Vista Mare. Het is een groot terrein met meerdere gebouwen waarin appartementen gevestigd zijn. Het grote imposante hoofdgebouw is deels nog in aanbouw, maar er zijn wel al een aantal appartementen bezet. Wij krijgen een appartement toegewezen in een gebouw boven op een heuveltje, met mooi uitzicht over het gebied en met in de verte de zee. We hebben een vierpersoonsappartement met een prettig terras waar we lekker in de schaduw kunnen zitten. Verderop vind je een zwembad en een restaurantje.

Agriresidence-Vista-Mare-Toscane (5) Agriresidence-Vista-Mare-Toscane (9) Agriresidence-Vista-Mare-Toscane (11)

De omgeving is heel mooi en voor ons niet onbekend. Een dagje Pisa, Volterra, San Gimignano staan uiteraard op ons programma, maar ook een dagje relaxen aan het strand. We gaan dan uiteraard naar la spiaggia bianca in Vada. Cecina Mare is een erg gezellige plek met een grote markt, die we hebben bezocht, met vele leuke plekjes om op terras te zitten of te eten.

Agriresidence-Vista-Mare-Toscane (3) Agriresidence-Vista-Mare-Toscane (4) Agriresidence-Vista-Mare-Toscane (7)

Wat betreft het eten is Trattoria del Papero in Riparbella een echte aanrader, met op het menu lekkere lokale gerechten. De menukaart wordt  aan tafel gepresenteerd op een oud schoolbord.

Wanneer je de moeite neemt om iets verder weg te gaan, dan is Bagni Sirena in Cecine Mare een voortreffelijke keuze als je van vis houdt. Een typisch Italiaans restaurant qua inrichting met dagverse vis en een tafeltje bijna op het strand.

Agriresidence-Vista-Mare-Toscane (6) Agriresidence-Vista-Mare-Toscane (10)

Al met al hebben we een voortreffelijke week gehad. Ciao tutti & Tritt, grazie mille voor deze heerlijke vakantie!!!’

Agriresidence-Vista-Mare-Toscane (2)

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *