Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Warme rustige winter

Onze gastblogger Carlijn woont in Puglia, in de hak van de laars. Vandaag deelt ze – na een winterslaap – een foto-update vanuit het warme zuiden.

Carlijn: ‘De kerst in Italië en carnaval in Nederland zijn achter de rug. Het is bijna maart en dus bereiden we ons langzaam voor op het nieuwe seizoen. De boekingen voor onze B&B stromen binnen, de studio’s worden geverfd en we bestellen nieuw beddengoed en handdoeken. De zomer is hier een gekkenhuis: allebei hard aan het werk (Remo voor zijn eigen bedrijf en ik als freelancer), non-stop gasten in onze studio’s en natuurlijk veel uit eten en feestjes op het strand (wat een straf). Puglia stroomt vol met (vooral Italiaanse) toeristen.

Het is daarom dat wij in de winter een beetje een winterslaap houden. Ook dan werken we hard, begrijp me niet verkeerd, maar we genieten vooral ook van de rust. De afgelopen weken was het hier in Brindisi al rond de twintig graden, het lijkt wel lente!

Maar toeristen, die zijn er nog weinig. Een visje eten aan zee kan zonder te reserveren, maar alsnog in de zon. Naar Gallipoli reden we afgelopen weekend in vijftig minuten (in augustus doen we daar bijna twee uur over) en in onze favoriete restaurantjes kunnen we roddelen in het Engels zonder dat iemand ons verstaat. Genieten met hoofdletter G!

Omdat foto’s meer zeggen dan woorden, hierbij een aantal foto’s van onze warme, rustige winter in Brindisi:

Hoe overleef je als lange blonde dame in het zuiden? Je leest het op Carlijns website Bionda in Italia (letterlijk vertaald: ‘blondje in Italië’). Op deze Ciao tutti-pagina vind je meer informatie over haar B&B, B&B del Teatro in Brindisi.

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Een reactie

  1. Altijd weer leuk om die mooie plekken te herkennen, Carlijn. Fijn om te lezen dat jullie weer veel gasten krijgen het komende seizoen en dat het goed gaat met jullie . Hartelijke groet uit Gubbio, ook van A3 ook aan Remo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *