Ga op pad met onze City Walks!

Een droomhuwelijk in Toscane bij Sant’Antonio

Stel je voor dat je kunt trouwen in een voormalig klooster in het zonnige zuiden van Toscane, omringd door glooiende heuvels en een prachtig uitzicht op de betoverende Val d’Orcia… Te mooi om waar te zijn? Nee hoor, op het landgoed van Sant’Antonio wordt dit sprookje werkelijkheid!

Weet je niet waar je zou moeten beginnen met het op afstand, in een vreemde taal regelen van catering, bloemen, fotograaf en kapper? Geen zorgen, Nico en Elena, de eigenaren van Sant’Antonio, helpen je graag tot in de kleinste details met het organiseren van de grote dag.

Of je nu een landelijke bruiloft wil zonder al te veel poespas, of juist een super chique diner onder de Toscaanse sterrenhemel, Nico en Elena stellen júllie wensen centraal en zorgen dat het een onvergetelijke dag wordt. Ze zorgen desgewenst ook voor transfers en een babysitter voor tijdens de ceremonie. Nico spreekt wel zes talen, waaronder Nederlands. Zijn vader is Nederlands en hij heeft de taal dus met de paplepel ingegoten gekregen. Wel zo makkelijk!

Liever niet in de open lucht dineren? Dan beschikt Sant’Antonio over een pracht van een binnenlocatie: de voormalige stallen van het klooster. Deze zijn omgetoverd tot een rustieke ruimte met een knusse open haard, waar je een fantastisch diner geeft tussen achthonderd jaar oude muren. Deze ruimte leent zich overigens ook heel goed voor bijvoorbeeld zakelijke bijeenkomsten of managementworkshops.

Op het met olijfbomen bezaaide landgoed van Sant’Antonio, dat voor de gelegenheid exclusief voor jou en je gasten is, vind je verschillende, stijlvol ingerichte appartementen, gecreëerd in de voormalige kloostergebouwen, en natuurlijk een heerlijk zwembad. Er zijn verschillende barbecues waar je gebruik van kunt maken en volop kruiden om je vlees op smaak te brengen.

Voor jou en je gasten biedt de omgeving van Sant’Antonio dé ingrediënten voor een onvergetelijke Toscaanse vakantie voorafgaand of na je huwelijk. Het nabijgelegen Montepulciano is een heerlijk wijndorpje, waar de middeleeuwen en de renaissance elkaar kruisen. Maar ook Pienza, Monticchiello, Montefollonico, Montalcino, Cortona, Cetona, Chiusi, San Quirico en natuurlijk Siena zijn pareltjes om te bezoeken!

Nico en Elena kennen de beste gidsen en helpen je graag met het organiseren van historische rondleidingen of culinaire tours met proeverijen. Ze kunnen niet wachten om jullie Toscaanse droomhuwelijk te organiseren!

Sant’Antonio
Via della Montagna 6/8
Montepulciano (Siena)

www.santantonio.it | info@santantonio.it
0039-0578799365 | 0039-3487245126

Volg Sant’Antonio ook op Facebook!

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek onze droomplekken in Italië!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *