Ga op pad met onze City Walks!

Win een reischeque van Eliza was here!

Ciao tutti! Wat hebben we genoten van de eerste maand van ons jubileumjaar! We zijn bedolven onder de felicitaties en onze mailbox stroomt nog dagelijks over van jullie enthousiaste en persoonlijke reacties op onze winacties.

Vandaag is het tijd voor de (voorlopig) laatste winactie. Uiteraard gaan we jullie ook de rest van het jaar nog regelmatig verrassen met fijne extra’s, leuke winacties en andere verrassingen, maar vandaag sluiten we feestmaand februari af. Uiteraard doen we dat met een mooie prijs als uitsmijter: een reischeque ter waarde van vijfhonderd euro van Eliza was here!

reis-cheque-Eliza-was-here-Italië

Met deze reischeque kun je kiezen uit alle vliegvakanties die Eliza was here in Italië aanbiedt. Wil je zonnen aan een van de stranden op Sicilië of liever door de heuvels van Toscane toeren? Of ontdek je graag de stranden en het binnenland van Sardinië of de authentieke dorpjes in Umbrië?

De winactie is helaas afgelopen. De gelukkige winnaar is Jeffrey Bruin. Hij vertelt ons binnenkort waar de reis heen gaat!

Voorwaarden:
– de winnaar krijgt € 500,- korting op de volledige reissom van een vliegvakantie bij Eliza was here
– de cheque is geldig bij een boeking gemaakt voor 1 april 2015
– met als uiterste vertrekdatum 30 oktober 2015
– de cheque is niet geldig op reeds gemaakte boekingen, niet geldig i.c.m. andere promoties/acties en niet in te wisselen voor contanten

Ontdek onze droomplekken in Italië!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *