Ga op pad met onze City Walks!

Ciao tutti trakteert op sprankelende zoete rode tafelwijn

We beginnen het weekend met een bijzondere rode wijn: Diana Sangue di Giuda DOC. Deze lekkere tafelwijn uit de collectie van Ithely heeft een frisse, heldere geur met een aanhoudende intensiteit. Het parfum doet denken aan rijpende aardbeien. Daarom is de subtitel van deze wijn ook Orto delle Fragole, (moes)tuin van de aardbeien.

Deze Diana Sangue di Giuda DOC heeft een lichte zoete smaak. Je serveert hem lekker koud. Vanwege de frisse, zoete smaak de bijzondere eigenschap kun je hem niet alleen als dessertwijn schenken, maar ook als aperitivo. Wees wel gewaarschuwd: deze beminnelijke wijn kan vanwege zijn zoetheid en sprankeling de meest sceptische persoon omtoveren tot een vat vol passie en liefde!

Azienda Agricola Diana
Deze wijn wordt gemaakt door Azienda Agricola Diana, een familiebedrijf met wijngaarden in de heuvels van Oltrepò Pavese (Lombardije). Azienda Agricola Diana werd in 1928 opgericht door Angelo, de grootvader van de huidige eigenaar. Hij bewerkte de grond rondom de Italiaanse plaats Castana ten zuidoosten van Pavia en produceerde uitstekende rode wijnen. Vanaf 2007 is het familiebedrijf Azienda Agricola Diana volledig gemoderniseerd om aan de huidige eisen te kunnen voldoen bij het maken van lekkere Italiaanse rode wijn. De passie is al generaties lang onveranderd – en dat proef je bij elke slok.

Win een fles Diana Sangue di Giuda DOC!
De winactie is helaas afgelopen. Naomi Denotti, Jeroen Smeele, Sven Koopmans, Anita Vonk en Marja Stigter ontvangen een fles sprankelende wijn om te toosten! Salute!

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek onze droomplekken in Italië!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *