Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Viva Via Roma!

Via-Roma-Willemijn-presentatie-De-Evenaar (1)

Viva Via Roma! Vrijdagmiddag zag Willemijns nieuwe boek, Via Roma (waar we vorige week al een voorproefje van gaven) het levenslicht. In Literaire Reisboekhandel De Evenaar in Amsterdam kreeg ze onder toeziend oog van familie en vrienden het állereerste exemplaar uitgereikt uit handen van Annemieke Recourt, haar redacteur bij Ambo | Anthos.

We laten jullie vandaag meegenieten met een fotoverslag van deze feestelijke presentatie:

Via-Roma-Willemijn-presentatie-De-Evenaar (2)

Annemieke moet toegeven nog nooit in Rome te zijn geweest. Althans, niet écht, want dankzij Willemijns verhalen struinde ze gewoon van achter haar Amsterdamse bureau door vijftig verschillende straten in de stad. Ze is vooral onder de indruk van het verhaal over de Via Nicola Zabaglia, een verhaal dat als geen ander verbonden is met de straatstenen van Rome.

Willemijn staat ondertussen te popelen om het eerste exemplaar van haar boek in handen te houden. Het is ook voor haar nog een verrassing hoe het uiteindelijk geworden is…

Via-Roma-Willemijn-presentatie-De-Evenaar (2a) Via-Roma-Willemijn-presentatie-De-Evenaar (3) Via-Roma-Willemijn-presentatie-De-Evenaar (7)

Gelukkig ziet het er nog prachtiger uit dan ze had durven dromen. Het prachtige linnen omslag, een ontwerp van Bureau Merkwaardig, zorgt ervoor dat het boek een centrale plek in ieders boekenkast verdient. Je zou de cover bijna kunnen inlijsten… Willemijn is er zichtbaar blij mee – en ook familie en vrienden zijn meer dan trots.

Via-Roma-Willemijn-presentatie-De-Evenaar (5) Via-Roma-Willemijn-presentatie-De-Evenaar (6) Via-Roma-Willemijn-presentatie-De-Evenaar (8)Via-Roma-Willemijn-presentatie-De-Evenaar (11)Via-Roma-Willemijn-presentatie-De-Evenaar (10)

Na een klinkende toost is het tijd voor het signeren: iedereen krijgt natuurlijk een persoonlijke boodschap.

Via-Roma-Willemijn-presentatie-De-Evenaar (3) Via-Roma-Willemijn-presentatie-De-Evenaar (9)

Je krijgt als je het boek openslaat meteen zin in een lange wandeling door de Romeinse straten. Tijdens het wachten op een handtekening worden er dan ook heel wat Romeplannen gesmeed. Maar eerst gaan we allemaal heerlijk dwalen door de pagina’s van Via Roma

Ook nieuwsgierig? Bestel dan een door Willemijn gesigneerd exemplaar!

Bestel Via Roma

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *