Inspiratie voor een Italiaanse kerst

Relaxed op vakantie

Zijn alle tickets geboekt? Is je paspoort nog geldig? Is je auto helemaal gecheckt en voorzien van de nodige vignetten en een tank vol benzine? Zit je favoriete jurkje of T-shirt in de koffer, heb je genoeg lekkers voor onderweg? Vakantie kan gepaard gaan met een hoop stress, zeker als je de dagen vlak voor vertrek nog moet werken en de to do-lijstjes alleen maar langer worden in plaats van korter.

Ingrid Meurs komt daarom met Relaxed op vakantie: een boekje vol praktische tips om het hoofd koel te houden voordat je op vakantie gaat – maar ook om ter plekke volop te genieten en nog een beetje in vakantiesferen te blijven als je weer aan het werk gaat.

Relaxed-op-vakantie

In Relaxed op vakantie krijg je fijne tips om de bekende valkuilen van op vakantie gaan zoveel mogelijk te omzeilen en lekker uitgerust op vakantie te gaan. De tips zijn lekker breed: van inspirerende adresjes om inspiratie op te doen en je vakantie te boeken tot tips voor handige apps, het inpakken en je vakantieleeslijst (met leestips per land, waarbij voor Italië onder andere La Superba en Marina Bellezza wordt aangeraden).

Relaxed-op-vakantie-2 Relaxed-op-vakantie-2a Relaxed-op-vakantie-2b Relaxed-op-vakantie-5

Dankzij de vrolijke illustraties, fijne foto’s en mooie quotes raak je vanzelf geïnspireerd en wil je nog maar één ding: op vakantie! Nu!

Tijdens je vakantie lees je in een strandstoel of aan het zwembad het tweede deel, met tips voor tijdens de vakantie. Hierbij draait het om genieten van het moment. Misschien een open deur, maar wees eerlijk, hoe vaak doe je dat eigenlijk echt?

Ingrid biedt tips voor tijdens de reis, eerste hulp bij relatieproblemen en voor afkicken van je mobiel. Voor nieuwe avonturen, mediteren, schrijven en niksen.

Relaxed-op-vakantie-7Relaxed-op-vakantie-5b

Het laatste deel van het boek zorgt ervoor dat je ook na terugkomst nog even lekker dat vakantiegevoel kunt vasthouden. Ingrid geeft tips voor weer soepel aan het werk gaan, het inweven van nieuwe gewoontes in je ‘oude’ leven en tal van tips om je vakantie levend te houden.

Heerlijk is ook Ingrids laatste advies: laat je napret moeiteloos overgaan in voorpret en maak alweer plannen voor een volgende vakantie. Zo ga je niet alleen relaxed op vakantie maar hou je dat relaxte gevoel ook thuis lekker lang vast, tot je weer je koffer mag pakken…

Alle relaxte vakantietips vind je in

Relaxed-op-vakantie

Relaxed op vakantie | Ingrid Meurs | met illustraties van Femke den Hertog | ISBN 9789021559933 | € 16,50 | Kosmos Uitgevers | bestel Relaxed op vakantie via deze link bij bol.com

Schrijf je (gratis) in voor de Ciao tutti nieuwsbrief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.